ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΙΟΥΛΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΛΗΔΡΑ

lidra-1

(Η ανακοίνωση σε μορφή .pdf)

Απέναντι στη στάση της εργοδοσίας, που δεν παίρνει κανένα μέτρο για να εφαρμοστεί η πρόσφατη Εργοταξιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας που υπογράφτηκε, αλλά και για να λυθούν τα πολλά προβλήματα των συναδέλφων μας στο εργοτάξιο (απλήρωτες υπερωρίες, εργασίες τα Σάββατα και τις Κυριακές κ.ά.), είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε σε κινητοποιήσεις, έχοντας και τη σύμφωνη γνώμη των εργαζομένων στη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο εργοτάξιο.

Γι’ αυτό, το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, μαζί με τους εργαζόμενους στο εργοτάξιο ανακαίνισης του ξενοδοχείου ΛΗΔΡΑ, θα προχωρήσουμε σε 24ωρη απεργία τη Δευτέρα 2 Ιούλη 2018, διεκδικώντας:

Την εφαρμογή της Εργοταξιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας που υπογράφτηκε, τήρηση του νόμιμου ωραρίου και του 5ημέρου, πλήρης ασφάλιση και ουσιαστικά μέτρα προστασίας στο χώρο δουλειάς για όλους τους εργαζόμενους.

 

Η προσπάθεια αυτή είναι ενταγμένη στον αγώνα για την υπογραφή κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας. Συνεχίζουμε δυναμώνοντας την πάλη μας για την εφαρμογή των Εργοταξιακών Συμβάσεων που έχουμε υπογράψει.

Σε αυτό το έδαφος, συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε, γιατί ο αγώνας δε σταματά εδώ. Με τον αγώνα μας μπορούμε να επιβάλλουμε το δίκιο μας, τα δικά μας συμφέροντα.