ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΣΕΕ: ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΕΡΓΑΤΩΝ, ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ!

sygkentrosi-28-3-gsee

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας καταγγέλλει τη συνδικαλιστική μαφία της ΓΣΕΕ, που αν και εξαφανισμένη εδώ και μια εβδομάδα «κατάφερε» χτες αργά τα μεσάνυχτα να εκδώσει δελτίο τύπου, μάλλον από τα γραφεία του ΣΕΒ αφού το κτίριο της ΓΣΕΕ ήταν κλειδαμπαρωμένο, με μόνο σκοπό να συκοφαντήσει τους πραγματικούς εργαζόμενους.

Τους πληροφορούμε πως οι κόκκινες σημαίες των συνδικάτων που τις κρατάνε εργάτες δεν είναι για τα μούτρα τους. Οι δικές τους σημαίες είναι της ΕΕ, του ΣΕΒ, της ανταγωνιστικότητας και της κερδοφορίας των επιχειρήσεων. Με τόσο ζήλο εξυπηρετούν αυτά τα συμφέροντα οι κύριοι της πλειοψηφίας της Διοίκησης της ΓΣΕΕ, ώστε δε βλέπουν τους εργαζόμενους που τους γυρνάνε την πλάτη και γι’ αυτό στρέφονται για βοήθεια στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και στα κόμματα των 3 μνημονίων.

Οι δικές μας σημαίες είναι οι σημαίες του αταλάντευτου ταξικού αγώνα ενάντια σε κυβέρνηση και εργοδοσία, με επίκεντρο τις σύγχρονες εργατικές-λαϊκές ανάγκες. Συνεχίζουμε την πάλη για την αποκάλυψη του ρόλου του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού, αλλά και για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος

Τους διαβεβαιώνουμε ότι όπου και να πάνε θα μας βρίσκουν απέναντί τους.