ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΔΟΓΜΑ «ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ» ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΔΥΝΑΜΩΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

%cf%83%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%b1%ce%bb%ce%b7%cf%84%ce%b7%cf%81%ce%b9%ce%bf-9-11-2017-01

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας καταγγέλλει την κυβέρνηση της Ν.Δ. για την ένταση της αστυνομικής βίας και του αυταρχισμού. Οι καταγγελίες για άσκηση βίας, για απειλές και απρόκλητους ελέγχους, προσαγωγές και συλλήψεις, έρχονται να προστεθούν στην καταστολή που επιδεικνύουν οι μηχανισμοί της αστυνομίας απέναντι στους αγώνες των εργαζομένων, απέναντι σε πρωτοπόρους εργάτες, σε σημείο «ξεγυμνώματος» των συλληφθέντων. Με αυτές τις μεθόδους κάνουν επίδειξη δύναμης, με στόχο να τρομοκρατήσουν τον λαό, να εμπεδωθεί το δόγμα «νόμος και τάξη» της κυβέρνησης.

Απέναντι στην κυβέρνηση, που μας θέλει υποταγμένους, που θέλει να καταπιούμε αμάσητο το παραμύθι της «ανάπτυξης για όλους», δηλαδή τη θυσία των εργαζομένων για τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων, απαντάμε με το δυνάμωμα του αγώνα με επίκεντρο τις δικές μας ανάγκες και τα συμφέροντά μας.

Δεν υποτασσόμαστε! Γινόμαστε ακόμα περισσότεροι στον αγώνα για την υπεράσπιση της ζωής μας, των δικαιωμάτων μας, για το παρόν και το μέλλον που έχουμε ανάγκη.

Σε αυτόν τον δρόμο, οργανωμένοι και συσπειρωμένοι στα ταξικά Συνδικάτα, μπορούμε να παλέψουμε ενάντια  στη διαχρονική αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων, να αντιμετωπίσουμε την κρατική καταστολή και να επιβάλλουμε το δίκιο μας.