ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ

protomagia-2014

Σε σειρά εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς προχωρούν τα παραρτήματα του Συνδικάτου μας μαζί με τις Λαϊκές Επιτροπές . Καλούμε τα μέλη και τους συναδέλφους μας να πάρουν μέρος, τιμώντας  τους νεκρούς εργάτες του Σικάγο, τους αγώνες  της εργατικής τάξης με σκοπό να σταματήσει να υπάρχει εκμετάλλευση  ανθρώπου από άνθρωπο και δημιουργώντας μια κοινωνία φτιαγμένη για τις δικές μας ανάγκες.

Το Παράρτημα του Ιλίου του Συνδικάτου μας, διοργανώνει σε συνεργασία με τη Λαϊκή Επιτροπή Ιλίου, Πρωτομαγιάτικη εκδήλωση στις 30-4-2014 στις 7 μ.μ. στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (πίσω από το Δημαρχείο Ιλίου).Η εκδήλωση περιλαμβάνει ομιλία, έκθεση φωτογραφίας από τη δράση του εργατικού κινήματος και μουσικό πρόγραμμα.

Το Παράρτημα του Μενιδίου του Συνδικάτου μας, μαζί με την Λαϊκή Επιτροπή Μενιδίου καλεί τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους να πάρουν μέρος στην εκδήλωση – αφιέρωμα για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς την Τρίτη 29 Απρίλη στις 7μ.μ. και στη συγκέντρωση στις 8 μ.μ. για την ανεργία στη Κεντρική Πλατεία Μενιδίου.

Το Παράρτημα της Κυψέλης  του Συνδικάτου μας, μαζί με την Λαϊκή Επιτροπή 5ου – 6ου Διαμερίσματος, οργανώνει εκδήλωση, στις 7.30 μ.μ. στο Πάρκο ΦΙΞ (Πατησίων και Γαλατσίου), με ομιλία, θεατρικό σκετς, παιδότοπο και αφιέρωμα στο εργατικό – λαϊκό τραγούδι.