ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΤΕΚΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ & ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΙΣ 6.30 μ.μ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΤΗΝ ΤΑΞΙΚΗ ΠΑΛΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ-ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ-ΑΘΗΝΑΣ

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας, το Στέκι Εργαζομένων και Νεολαίας Γαλατσίου και η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ) διοργανώνουν εκδήλωση-συζήτηση την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, στις 6.30 μ.μ. στην έδρα του στεκιού, Αρτέμιδος 8, Παλιό Τέρμα, Γαλάτσι, με θέμα:

Οι εξελίξεις και οι αγώνες των λαών στη Λατινική Αμερική. Η ταξική πάλη και τα δικαιώματα των εργαζομένων, η διεθνιστική μας αλληλεγγύη ασπίδα ενάντια στην επίθεση του κεφαλαίου.

Θα μιλήσουν η Δέσποινα Μάρκου, Πρόεδρος της ΕΕΔΔΑ και εκπρόσωπος του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας.

Εκφράζουμε την πιο πλατιά διεθνιστική αλληλεγγύη των εργαζομένων της χώρας μας σε όλους τους λαούς της γης που αγωνίζονται για τα δικιαώματά τους, για συνδικαλιστικές, δημοκρατικές ελευθερίες, για έναν κόσμο χωρίς πολέμους, προσφυγιά, πείνα και εξαθλίωση.

Γιατί τα προβλήματα των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων, των φοιτητών, των αγροτών στη Χιλή, στη Βενεζουέλα, στο Μεξικό, στην Κολομβία, σε όλη τη Λατινική Αμερική είναι κοινά με τα δικά μας, όπως κοινός είναι και ο εχθρός μας, ο καπιταλισμός.

Στο δρόμο της ανειρήνευτης ταξικής πάλης και της διεθνιστικής αλληλεγγύης με όλους τους λαούς της γης, στο δρόμο του Χοσέ Μαρτί, του Τσε, του Φιντέλ, για μια άλλη κοινωνία, την εργατική-λαϊκή εξουσία, όπου ο λαός που παράγει τον πλούτο θα τον απολαμβάνει. Κάθε λαός, όσο μικρός κι αν είναι, μπορεί να πάρει την εξουσία και να οικοδομήσει έναν κόσμο στο μπόι των ονείρων και των ανθρώπων.

«Πάνω από όλα να είστε ικανοί να νιώθετε βαθιά μέσα σας, οποιαδήποτε αδικία γίνεται εναντίον σε οποιονδήποτε, σε οποιαδήποτε γωνιά του κόσμου. Είναι η πιο όμορφη ιδιότητα ενός επαναστάτη!» Ερνέστο Τσε Γκεβάρα, Γράμμα στα παιδιά του, 1965.