ΚΑΜΙΑ ΑΥΤΑΠΑΤΗ – ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ! ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ-ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ-ΑΘΗΝΑΣ

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας χαιρετίζει τους απεργούς οικοδόμους που προσπέρασαν μαχητικά την εργοδοτική τρομοκρατία και την κυβερνητική προπαγάνδα, συμμετέχοντας μαζικά στην απεργία της 14ης Δεκέμβρη και στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ. Τους χιλιάδες οικοδόμους που απέργησαν στα μεγάλα εργοτάξια, κάνοντάς τα να νεκρώσουν.

Κανένας εργάτης, κανένας άνεργος δεν πρέπει να ξεγελαστεί, να πιστέψει ότι η επίθεση θα σταματήσει, ότι θα την ανακόψει κάποιος άλλος, εκτός από εμάς, επειδή σταθεροποιείται η οικονομία. Την κοροϊδία αυτή τη ζούμε στο πετσί μας από αυτά που βλέπουμε στους χώρους δουλειάς που ανοίγουν (ξεχαρβαλωμένα ωράρια, μισθοί πείνας, ανασφάλιστη εργασία κ.ά.).

Γι’ αυτό καμιά αυταπάτη καμιά αναμονή!

Κλιμακώνουμε – Δίνουμε τη μάχη ακόμα πιο αποφασιστικά.

Δυναμώνουμε τους αγώνες που αναπτύσσονται για αυξήσεις σε μισθούς, μέτρα υγείας και ασφάλειας κ.ά. εργατικά δικαιώματα, ανοίγοντας δρόμους για ριζική ανατροπή της πολιτικής του κεφαλαίου.

Καλούμε τους εργαζόμενους του κλάδου σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση που διοργανώνει το Συνδικάτο μας, μαζί με άλλα ταξικά συνδικάτα και μαζικούς φορείς της Αττικής, την Κυριακή στις 17 Δεκέμβρη στην Ελευσίνα (6.30 μ.μ. στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου) ενάντια στην κυβερνητική φιέστα στη Δυτική Αττική.

(Αναχώρηση πούλμαν από την Πλ. Καραϊσκάκη (Μεταξουργείο) στις 4.45 μ.μ.)