ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΑΞΙΚΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ-ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ-ΑΘΗΝΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας καταγγέλλει την εργοδοσία στο εργοτάξιο του Αστέρα Βουλιαγμένης, όπου τα τσιράκια της με χρυσαυγίτικες μεθόδους προσπάθησαν να απειλήσουν το Συνδικάτο.

Πιο συγκεκριμένα, στέλεχος από την εργοδοσία ανέφερε για τη σημερινή 24ωρη απεργία στο εργοτάξιο σε συνάδελφο εκπρόσωπο του Συνδικάτου πως “αυτά κάνατε και στη Ζώνη και γι’ αυτό πήγε η Χρυσή Αυγή, τα ίδια κάνετε τώρα και θα έρθει κι εδώ”. Στην ουσία, μας μήνυσε ότι θα φωνάξει τα μαντρόσκυλα του κεφαλαίου να παίξουν το ρόλο τους, δηλαδή να βάλουν εμπόδια στο δικαίωμα των εργαζομένων να παλεύουν για το γάλα των παιδιών τους.

Τους φασίστες τους τσάκισαν οι εργάτες με την πάλη τους, θα τους τσακίσουν και τώρα, πρώτα και κύρια οι ίδιοι οι εργαζόμενοι του έργου που με την καθολική τους συμμετοχή στην απεργία, παλεύουν για τα δικαιώματά τους.

Η εργοδοσία και τα τσιράκια της να το βάλουν καλά στο μυαλό τους: Στο Συνδικάτο και στο ταξικό εργατικό κίνημα δεν πιάνουν οι απειλές. Θα τους αντιμετωπίσουμε όπως τους αντιμετωπίζουμε παντού, με αποφασιστικότητα και με τη μαζική συμμετοχή των συναδέλφων.