ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΚΟ! ΌΛΟΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 14 ΙΟΥΝΗ ΣΤΙΣ 14.00 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ

%ce%bb%ce%b1%cf%81%ce%ba%ce%bf-01

Η κυβέρνηση της ΝΔ μέσω της ειδικής διαχείρισης με μεθοδεύσεις και  τελεσίγραφα  σπρώχνει  τους εργάτες της ΛΑΡΚΟ στην ανεργία και τους πετάει έξω από τα σπίτια τους. Προσπαθεί να σπάσει τον αγώνα των εργατών και του λαού της περιοχής με εκβιαστικά διλήμματα.

Ο δίκαιος αγώνας και οι διεκδικήσεις των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ και των οικογενειών τους όλου του προηγούμενου διαστήματος, καθώς και τα ασφαλιστικά μέτρα που εκδικάζονται στις 17 Ιούνη ώστε να μην προχωρήσουν οι απολύσεις των εργαζομένων “έχουν κάτσει στο λαιμό” της κυβέρνησης, της εργοδοσίας και στα λοιπά παπαγαλάκια τους.

Γι” αυτό και με ωμό εκβιασμό η ειδική διαχείριση ως εντολοδόχος της κυβέρνησης απαίτησε από τους εργαζόμενους να παραιτηθούν από τη διεκδίκηση του δικαιώματος τους στη δουλειά, τάζοντας δήθεν επαναπροσλήψεις με συμβάσεις ενός και δύο μηνών.

Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης είναι ξεκάθαρος: να σταματήσει η λειτουργία της ΛΑΡΚΟ, ανεργία και εξαθλίωση για τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ ώστε να ανοίξει διάπλατα ο δρόμος για νέες μπίζνες προς όφελος των επιχειρηματικών ομίλων.

Εκφράζουμε την συμπαράστασή μας σε όλους τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους. Στεκόμαστε στο πλευρό τους για να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας και τα δικαιώματά τους, για να παραμείνει ανοιχτή η ΛΑΡΚΟ.

Ο αγώνας των εργατών της ΛΑΡΚΟ είναι και δικός μας αγώνας.

Καλούμε όλους τους οικοδόμους και εργαζομένους στις κατασκευές να δυναμώσουμε την αλληλεγγύη, να στηρίξουμε με όλους τους τρόπους αυτόν τον αγώνα, για να δυναμώσει η πάλη και να βγει νικητής ο λαός. Κόντρα στους αντεργατικούς – αντιλαϊκούς σχεδιασμούς κυβέρνησης και επιχειρηματικών ομίλων.                                 

 Η τρομοκρατία και τα εκβιαστικά διλήμματα θα πέσουν στο κενό.

Να αποσυρθεί τώρα η επαίσχυντη τροπολογία που κλείνει τη ΛΑΡΚΟ