ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ – ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΙΟΥΛΗ ΣΤΙΣ 7 μ.μ.

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ-ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ-ΑΘΗΝΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας καταγγέλλει και καταδικάζει κατηγορηματικά τα σχέδια του κράτους – δολοφόνου του Ισραήλ για την επικείμενη προσάρτηση, από 1η Ιούλη, Παλαιστινιακών εδαφών, μια κίνηση ενταγμένη στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς στη Μέση Ανατολή, στα σχέδια των ΗΠΑ και των συμμάχων τους.

Τεράστιες ευθύνες έχει και η κυβέρνηση της ΝΔ, όπως και η προηγούμενη του ΣΥΡΙΖΑ, για την αναβάθμιση των σχέσεων με το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ, για την εμπλοκή της χώρας μας στους επικίνδυνους αυτούς σχεδιασμούς. Ευθύνες έχουν επίσης και επειδή δεν εφαρμόζουν την ομόφωνη απόφαση της Βουλής το Δεκέμβρη του 2015 για την αναγνώριση του ανεξάρτητου Παλαιστινιακού κράτους.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους σε μαζική μαχητική παράσταση διαμαρτυρίας στην πρεσβεία του Ισραήλ την Τετάρτη 1 Ιούλη 2020 στις 7 μμ. ώστε  να δείξουμε έμπρακτα τη συμπαράστασή μας στον αγώνα του Παλαιστινιακού λαού και τα δίκαια αιτήματά του για άμεσο τερματισμό της κατοχής, κατάργηση των εποικισμών, δικαίωμα επιστροφής των προσφύγων στις εστίες τους, απελευθέρωση των αγωνιστών που κρατούνται στις ισραηλινές φυλακές, ανεξάρτητο κράτος με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ στα σύνορα του 1967.