ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 10 π.μ. – ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 9 π.μ. ΠΛ. ΚΑΝΙΓΓΟΣ

SYLALLHTHRIO-NOEMVRIS-4

(Η ανακοίνωση σε μορφή .pdf)

ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ

ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ, ΠΟΛΕΜΟΥΣ, ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ

Η 1η Μάη είναι δική μας μέρα, μέρα των εργατών, που σηματοδοτεί τον αγώνα για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο.

Τιμάμε τους αγώνες της τάξης μας, οργανώνοντας την πάλη για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας. Δε συμβιβαζόμαστε με την ανέχεια, τη φτώχεια, την ανεργία, το τσάκισμα της ζωής μας για να ικανοποιηθούν τα συμφέροντα του κεφαλαίου. Η αντεργατική-αντιλαϊκή βαρβαρότητα δεν έχει τέλος. Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, μαζί με ΕΕ, ΔΝΤ ετοιμάζουν το νέο αντιλαϊκό πακέτο με το κλείσιμο της συμφωνίας και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε ανάλογα. Εμείς με τον αγώνα μας μπορούμε να τους σταματήσουμε!

 

Τιμάμε την Πρωτομαγιά παλεύοντας μαζί με τους εργαζόμενους όλων των χωρών για ένα κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους, προσφυγιά.

Δεν θα ματώσουμε για τα κέρδη τους στην ειρήνη – Δεν θα γίνουμε κρέας για τα κανόνια τους στον πόλεμο!

 

Με την οργάνωση της πάλης μας σε κάθε χώρο δουλειάς να επιβάλλουμε τις λύσεις που έχουμε ανάγκη. Δεν μπορούμε να περιμένουμε τη σωτηρία μας από αυτούς που μας σκάβουν το λάκκο.

Ο μόνος δρόμος για να ζήσουμε καλύτερα, χωρίς εκμετάλλευση, εμείς και τα παιδιά μας είναι η ταξική πάλη, η συνολική αναμέτρηση με το κεφάλαιο και το πολιτικό προσωπικό του, η ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλίων.

 

ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ

ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ!

 

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 10 π.μ.

ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΛ. ΚΑΝΙΓΓΟΣ 9 π.μ.

 

ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ!

ΑΠΡΙΛΗΣ 2017