ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 28 ΜΑΡΤΗ, 6.30 μ.μ. ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ & ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΘΛΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΗΣ ΓΣΕΕ

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ-ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ-ΑΘΗΝΑΣ

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας καταγγέλλει τη συνδικαλιστική μαφία της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ και τις μαφιόζικες μεθοδεύσεις και πρακτικές με σκοπό να επιβάλλει με το «έτσι θέλω» τους εργοδότες, τους νόθους και τους μπράβους τους μέσα στα συνδικάτα.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση που διοργανώνουν Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες και άλλα σωματεία στις 28 Μάρτη 2019, στο Πεδίον του Άρεως, στις 6:30 μ.μ, για να βροντοφωνάξουμε: «ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΕΡΓΑΤΩΝ, ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ».

Θα είναι μια απάντηση στους εργατοπατέρες και στη σαπίλα τους, που χρησιμοποιούν οποιοδήποτε μέσο, έτσι ώστε να εξυπηρετήσουν την εργοδοσία που θέλει να επιβάλλει «σιγή νεκροταφείου» στους χώρους δουλειάς για να συνεχίζει να ξεζουμίζει ανενόχλητα τους εργαζόμενους. Έφτασαν στο σημείο να ζητάνε τη βοήθεια της κυβέρνησης και των μηχανισμών καταστολής, όπως και των υπόλοιπων κομμάτων που ψήφισαν μαζί 3 μνημόνια, γιατί ξέρουν πως οι εργάτες τους γυρίζουν την πλάτη.

Κόντρα στη συναίνεση και το συμβιβασμό συνεχίζουμε στο δρόμο που μας έφερε κατακτήσεις: Το δρόμο του σκληρού ταξικού αγώνα, σε σύγκρουση με το κεφάλαιο και την κυβέρνηση, κάνοντας στην άκρη τον κυβερνητικό και εργοδοτικό συνδικαλισμό.

Η συνδικαλιστική μαφία της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ δεν νομιμοποιείται να παίρνει αποφάσεις για τη δική μας ζωή. Το λόγο έχουν οι εργαζόμενοι.

Την Πέμπτη 28 Μάρτη στις 6.30μ.μ. στο Πεδίον του Άρεως, απέναντι στη ΓΣΕΕ, ακούγεται η δική μας φωνή.