Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΓΣΕΕ

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ-ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ-ΑΘΗΝΑΣ

Αποδεικνύεται καθημερινά και μάλιστα χωρίς ίχνος «τσίπας» ο βρώμικος ρόλος της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ. Αποδεικνύεται πως είναι κυβερνητικότεροι των κυβερνητικών, στο δρόμο της καταστολής ενάντια στους αγώνες των εργαζομένων που χαράσσει η κυβέρνηση και η εργοδοσία.

Την ώρα που η κυβέρνηση περνά ένα σωρό αντεργατικά-αντιλαϊκά μέτρα και προσπαθεί να καταστείλει τους αγώνες με αστυνομοκρατία, σέρνει εργάτες και φοιτητές στα δικαστήρια. Την ώρα που δεκάδες κλάδοι παλεύουν για Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας και η εργοδοσία προσπαθεί να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους που σηκώνουν κεφάλι, καλώντας την αστυνομία έξω από χώρους δουλειάς, όπως έγινε πρόσφατα στο εργοτάξιο του Γηπέδου της ΑΕΚ.

Έφτασαν στο σημείο να ζητάνε, σε συνάντηση που είχαν στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, τη συνδρομή της αστυνομίας και των ΜΑΤ για να διασφαλίσουν τη νοθεία σε μια σειρά Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες, σωματεία. Για να διατηρήσουν τις «θεσούλες» τους, να συνεχίσουν το κυβερνητικό-εργοδοτικό τους έργο. Να διεξάγουν το επερχόμενο συνέδριο της ΓΣΕΕ με δεκάδες νόθους αντιπροσώπους.

Καλούμε τους συναδέλφους οικοδόμους και συνολικά τους εργαζόμενους της χώρας να δώσουν μια συνολική απάντηση στα τερτίπια κυβέρνησης-εργοδοσίας και της ξεπουλημένης πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ, οργανώνοντας την πάλη τους μέσα από τα ταξικά σωματεία, να διεκδικήσουν με κριτήριο τις δικές μας ανάγκες. Θα τους δώσουμε την απάντηση που τους αξίζει.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους σε ξεσηκωμό, να δώσουν μαζικά και μαχητικά το παρών στην απεργιακή συγκέντρωση της 14ης Νοέμβρη, με συγκέντρωση 10.30 π.μ. στην Πλατεία Κάνιγγος.