“ΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ”

ΤΟΥΡΝΟΥΑ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ-ΠΑΜΕ

Συνεχίζεται με επιτυχία για 7η συνεχή χρονιά το τουρνουά ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕ. Στην φετινή διοργάνωση το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας κάνει δυναμική εμφάνιση συμμετέχοντας στο τουρνουά με 6 ομάδες (2 από το παράρτημα Καλλιθέας, 1 με άνεργους οικοδόμους και άλλους άνεργους της περιοχής, 1 από το παράρτημα των Νοτιοανατολικών περιοχών, 1 από το παράρτημα του Κέντρου και 1 από το παράρτημα της Ν. Ιωνίας-Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Ηρακλείου).

Την Κυριακή 21/4 κάνουμε την αρχή, “παίζουμε μπάλα με το ΠΑΜΕ”. Κάνουμε το πρώτο παιχνίδι και καλούμε όλους τους συναδέλφους και φίλους του Συνδικάτου να παρευρεθούν μαζικά στο γήπεδο, να συμπαρασταθούν στις ομάδες αλλά και στο διοργανωτή του τουρνουά, το ΠΑΜΕ, για αυτή του την προσπάθεια, γιατί το αξίζουν.

Η Διοίκηση του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας εύχεται καλή αρχή και καλή συνέχεια.

Σύμφωνα με την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στις 7/4 συμμετέχουν 72 ομάδες από χώρους δουλειάς, κλάδους, Λαϊκές Επιτροπές, σχολές μαθητείας, θεραπευτικές κοινότητες όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου του ΠΑΜΕ.

“Το φετινό τουρνουά του ΠΑΜΕ είναι αφιερωμένο στον αγώνα ενάντια στο δηλητήριο του ρατσισμού και στο διαχωρισμό των εργατών ανάλογα την καταγωγή και την εθνικότητα, ενάντια στην ανοχή στην εγκληματική δράση απέναντι στους μετανάστες και όχι μόνο, στην ταξική ενότητα της εργατικής τάξης. Οι αγώνες στις 28 Απρίλη θα είναι αφιερωμένοι στη φετινή εργατική πρωτομαγιά.”

Το ΠΑΜΕ ευχαριστεί “τους γιατρούς και τους διαιτητές που θα στηρίξουν τη φετινή διοργάνωση η οποία λόγω της μεγάλης συμμετοχής έχει διαφορετικές απαιτήσεις.”

Επίσης, η Γραμματεία νέων ενημερώνει τους εργαζόμενους, τα σωματεία και τις ομάδες που παίρνουν μέρος πως η δωρεάν συμμετοχή στις πρωτοβουλίες του ΠΑΜΕ είναι αδιαπραγμάτευτη και με βάση αυτό θα ξεπεραστούν δυσκολίες και εμπόδια που βάζουν κάποιοι Δήμοι του λεκανοπεδίου.

Όπως ανακοινώθηκε και στην κλήρωση η Γραμματεία νέων δεσμεύεται για εμπλουτισμό των αθλητικών και άλλων δραστηριοτήτων το επόμενο χρονικό διάστημα.

Λόγω της μεγάλης συμμετοχής ομάδων και εργαζόμενων άλλαξε ο τρόπος διεξαγωγής της διοργάνωσης και φέτος θα είναι ο εξής:

Για τη φάση των 72 θα πραγματοποιηθούν αγώνες νοκ αουτ με επαναληπτικό στις 21 και 28 Απρίλη. Οι τυπικά γηπεδούχοι κληρώθηκαν με τη σειρά εμφάνισης που προέκυψε στην προχθεσινή κλήρωση. Σε περίπτωση που τα αποτελέσματα είναι ίδια στους δύο αγώνες θα ακολουθήσουν παράταση και πέναλτι.

Για τη φάση των 36 θα πραγματοποιηθούν αγώνες νοκ αουτ με επαναληπτικό στις 12 και 19 Μάη με νέα κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στο ενδιάμεσο.

Για τη φάση των 18 θα πραγματοποιηθούν αγώνες νοκ αουτ χωρίς επαναληπτικό στις 26 Μάη.Στις 9 ομάδες που θα προκριθούν θα προστεθούν 3 ομάδες που αποκλείστηκαν από τη φάση των 18, με κριτήριο τον μεγαλύτερο αριθμό τερμάτων που έχουν πετύχει από την έναρξη του τουρνουά. Σε περίπτωση ίδιου αριθμού γκολ θα μετρήσει η διαφορά των γκολ.

Για τη φάση των 12 θα πραγματοποιηθούν αγώνες νοκ αουτ χωρίς επαναληπτικό στις 2 Ιούνη.

Για τη φάση των 6 θα πραγματοποιηθούν αγώνες νοκ αουτ χωρίς επαναληπτικό στις 9 Ιούνη.

Στους ημιτελικούς θα προστεθεί μία ομάδα που αποκλείστηκε από τη φάση των 6 με κριτήριο τον μεγαλύτερο αριθμό τερμάτων που έχει πετύχει από την έναρξη του τουρνουά. Σε περίπτωση ίδιου αριθμού γκολ με άλλες ομάδες, θα μετρήσει η διαφορά των γκολ.

Οι ημιτελικοί θα πραγματοποιηθούν στις 16 Ιούνη.

Ο μικρός και ο μεγάλος τελικός θα πραγματοποιηθούν στις 23 Ιούνη.

Το πρόγραμμα των αγώνων της φάσης των 72, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 21 Απρίλη, για τις ομάδες του συνδικάτου μας, έχει ως εξής :

Γήπεδο ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ (Πατριάρχου Ιωακείμ – Βρίσκεται κοντά στο σταθμό του ηλεκτρικού της Ν. Ιωνίας, απέναντι από τα ΚΕΠ)

10:00 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ1-EVALUE

14:00 ΣΕΤΗΠ-ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ2

Γήπεδο ΘΗΣΕΙΟΥ απογευματινοί αγώνες (πάνω από το σταθμό του ηλεκτρικού στο Θησείο, στον πεζόδρομο προς ακρόπολη)

6:00 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ-SAINTGEORGELYCABETUS

Γήπεδο ΚΥΨΕΛΗΣ (Μεγίστης & Κυθήρων, Αθήνα – Κυψέλη)

11:00 OMAΔΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ Ν/Α-ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ

13:00 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΥΨΕΛΗ-ΓΚΥΖΗ-ΝΟΥΝΟΥ

Γήπεδο ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Σαλαμίνος και Φορνέζη, δίπλα στον ηλεκτρικό σταθμό του Ταύρου)

12:00 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ Α ΕΤΟΣ ΕΠΑΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ- ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

…ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ.