ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΜΑΣ – ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 14 ΝΟΕΜΒΡΗ

%ce%b3%ce%b5%ce%bd-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5%ce%bb%ce%b5%cf%85%cf%83%ce%b7-%ce%bd%ce%bf%ce%b5-2018-02

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας στις 4/11. Έγινε ουσιαστική συζήτηση για τις εξελίξεις του τελευταίου διαστήματος, μεταφέρθηκε πείρα από χώρους δουλειάς και εργοτάξια, καθώς και από τις παρεμβάσεις του Συνδικάτου, από τις μάχες που δώσαμε το προηγούμενο διάστημα. Βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια, αλλά και ομόφωνη απόφαση να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις ώστε να δυναμώσει ο αγώνας, να κλιμακώσουμε τη δράση μας, έχοντας ως πρώτο σταθμό την πανοικοδομική απεργία στις 14 Νοέμβρη.

Επόμενο βήμα αποτελεί η συμμετοχή μας στη σύσκεψη που καλούν Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα και συνδικάτα που έχουν αποφασίσει απεργιακή κινητοποίηση, με θέμα: «Την οργάνωση της απεργιακής μάχης μετά από τις τελευταίες εξελίξεις που προκύπτουν από την απόφαση της ΓΣΕΕ για γενική απεργία στις 28 Νοέμβρη», την Τετάρτη 7 Νοέμβρη και ώρα 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του Συνδικάτου μας.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να δώσουν μαζικά και μαχητικά το παρών στην απεργιακή συγκέντρωση της 14ης Νοέμβρη, με συγκέντρωση 10.30 π.μ. στην Πλατεία Κάνιγγος.

Τέλος, η Γενική Συνέλευση του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας ψήφισε ψήφισμα-καταγγελία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για την όλο και βαθύτερη εμπλοκή του λαού της χώρας μας στους επικίνδυνους σχεδιασμούς των ιμπεριαλιστών, ΗΠΑ και ΝΑΤΟ.