ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΡΜΗΣΕΩΝ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ

%ce%b5%ce%bb%ce%b5%ce%bc%ce%ba%ce%b1-%ce%ba%ce%bf%cf%81%cf%89%cf%80%ce%b9-31-5-2022-05

Πραγματοποιήθηκαν περιοδείες τις προηγούμενες μέρες του Συνδικάτου μας και του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών σε εργοτάξια της εταιρείας Green Properties και ενημερώσαμε τους συναδέλφους οικοδόμους και εργαζόμενους στον κλάδο για την αυθαιρεσία της εταιρείας να απολύσει εργαζόμενη λόγω συμμετοχής της στην 24ωρη Γενική Απεργία στις 6 Απρίλη.

Επίσης έγινε πλατιά ενημέρωση σε γιαπιά και μεγάλα εργοτάξια της Αττικής για τη νέα κλαδική Συλλογική  Σύμβαση Εργασίας και την Πανελλαδική Σύσκεψη που διοργανώνει το ΠΑΜΕ.

Στις συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν στα παραρτήματα του Συνδικάτου συζητήθηκαν τα θετικά αποτελέσματα των πρόσφατων αγώνων του κλάδου και προετοιμάζουμε τις επόμενες αγωνιστικές μας κινήσεις για παραπέρα διεκδικήσεις του κλάδου στο μέτωπο που αφορά τα «υπέρ αγνώστων» ένσημα, τα ωράρια, τα μέτρα για την Υγεία – Ασφάλεια αλλά και μέτρα ανακούφισης από την ακρίβεια, ακόμη και νέες αυξήσεις.

Τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν κι άλλες εξορμήσεις, περιοδείες και Γενικές Συνελεύσεις σε χώρους δουλειάς, για να ενημερωθούν όλοι οι οικοδόμοι και εργαζόμενοι στις κατασκευές αναλυτικά για το τι προβλέπει η Σ.Σ.Ε. και  την Πανελλαδική Σύσκεψη του ΠΑΜΕ, για να ενισχυθεί ο αγώνας, για να έρθουν στο προσκήνιο όλα όσα έχουμε σήμερα ανάγκη, για λύσεις προς όφελος των εργαζομένων και όχι των αφεντικών.

Γενικές Συνελεύσεις στα εργοτάξια

  • Πέμπτη 2/6 Στάση Εργασίας στις 1200 έως 1300 και Γενική Συνέλευση στο εργοτάξιο της ΤΕΜΕΣ στο HILTON.
  • Παρασκευή 3/6 Στάση Εργασίας στις 1200 έως 1300 και Γενική Συνέλευση στο εργοτάξιο της ΜΠΑΛΙΑΝ στη Συγγρού.

Συσκέψεις στα παραρτήματα

  • Πέμπτη 2/6 το παράρτημα Περιστερίου στις 1900 Θεοφράστου 6 και Σαράντα Εκκλησιών, Περιστέρι