ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ, ΩΡΑ 11 π.μ. ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΜΕ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ: Η ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ

giorti-gia-paidia-11

(Το κάλεσμα σε μορφή .pdf)

Συνάδελφοι οικοδόμοι,

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας σας προσκαλεί, μαζί με τις οικογένειές σας στην εκδήλωση που διοργανώνουμε την Κυριακή 30 Σεπτέμβρη στις 11 π.μ. στην αίθουσα του Συνδικάτου μας (Βερανζέρου 1, 2ος όροφος, Πλ. Κάνιγγος), αφιερωμένη στα παιδιά μας.

Εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς και παρά τις εξαγγελίες της κυβέρνησης για δήθεν «αυξήσεις» στον κατώτατο μισθό, οι δυσκολίες να καλύψουμε τις στοιχειώδεις ανάγκες όχι μόνο τις δικές μας, αλλά και των παιδιών μας παραμένουν.

Γι’ αυτό, επιδιώκουμε μέσα από αυτή την εκδήλωση να δώσουμε στα παιδιά μας χαρά, να συμβάλλουμε να νοιώσουν έμπρακτα μαζί με τις οικογένειές τους ότι το Συνδικάτο είναι το στήριγμά τους.

Συνάδελφοι,

Υπάρχει πλέον συσσωρευμένη πείρα και ξέρουμε πως μόνο ο οργανωμένος αγώνας και το δυνάμωμα του Συνδικάτου μας μπορεί να δώσει λύση στα προβλήματά μας.

Σ’ αυτό το έδαφος συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε την πάλη μας, βάζοντας μπροστά τις δικές μας ανάγκες, για το μεροκάματο, την κοινωνική ασφάλιση, τις εργασιακές σχέσεις, την υγεία, την παιδεία, την ειρήνη.

Δίνουμε το παρών στην εκδήλωση για παιδιά συναδέλφων, που θα περιλαμβάνει δραστηριότητες για τα παιδιά, καθώς και διανομή σχολικών ειδών.

Τέλος, η θεατρική ομάδα του ΠΑΜΕ θα παίξει το παραμύθι της Έρης Ρίτσου «η Μαύρη Πεταλούδα» διασκευασμένο για παιδιά.