ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΜΑΖΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΕ ΝΕΑ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 11/7

γσ στον αστερα βουλιαγμενης 6-7-2017

Μαζική ήταν η συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στο εργοτάξιο ανακαίνισης του Αστέρα Βουλιαγμένης, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 6 Ιούλη στο χώρο του εργοταξίου, έπειτα από στάση εργασίας που κήρυξε το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας για το ζήτημα της υπογραφής εργοταξιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

Οι συνάδελφοι αποφάσισαν νέα στάση εργασίας από τις 12.30 μ.μ. έως τη λήξη της βάρδιας και συγκέντρωση  την Τρίτη 11 Ιούλη στο εργοτάξιο, ζητώντας συνάντηση με την εργοδοσία για την υπογραφή εργοταξιακής ΣΣΕ. 

Στη μαζική ΓΣ μίλησε ο Σταύρος Λίτσας, Πρόεδρος του Συνδικάτου, που αναφέρθηκε στη στάση κωλυσιεργίας που συνεχίζει να τηρεί η εργοδοσία απέναντι στο αίτημα για την υπογραφή εργοταξιακής ΣΣΕ και ακολούθως σημείωσε πως «όλοι μαζί, μια γροθιά συσπειρωμένοι στο Συνδικάτο, συνεχίζουμε τον αγώνα μέχρι να ικανοποιηθεί το πλαίσιο διεκδικήσεων που έχουμε θέσει».