Τετάρτη 1η Νοέμβρη, στις 6.30 μ.μ. στη Νέα Ιωνία, στην πλατεία Σημηριώτη στη συγκέντρωση σωματείων και φορέων ενάντια στο μακελειό στην Παλαιστίνη

%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bb%ce%b5%ce%b3%ce%b3%cf%85%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%bb%ce%b1%ce%bf-%cf%84%ce%b7%cf%83-%cf%80%ce%b1%ce%bb%ce%b1%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%bd%ce%b7%cf%83

Εργαζόμενοι, Νέοι, Αυτοαπασχολούμενοι, Μαθητές, Γονείς της Β/Δ Αθήνας,

Οι αποφάσεις πολλών δεκάδων σωματείων και μαζικών φορέων της περιοχής μας, η γενική αντίδραση και κατακραυγή του λαού και της νεολαίας για την «πανευρωπαϊκή φασιστική συνάντηση», οδήγησε έστω και πολύ καθυστερημένα την κυβέρνηση να απαγορεύσει αυτήν την προκλητική επιδίωξη των μαντρόσκυλων του συστήματος. Αποδείχτηκε για μια ακόμη φορά πόσο καθοριστικός είναι ο ρόλος του εργατικού – λαϊκού κινήματος και στην αντιμετώπιση του φασισμού. Επιβεβαιώθηκε δηλαδή πως μπορούμε και να τους απομονώσουμε και να τους μπλοκάρουμε.

Εμείς έχουμε τη δύναμη, γιατί έχουμε το δίκιο !

Καλούμε όλα τα σωματεία και τους φορείς της περιοχής μας που ήδη είχαν πάρει απόφαση συμμετοχής στην αντιφασιστική συγκέντρωση :

να μετατρέψουν την απόφασή τους σε ακόμη πιο ενεργητική συμμετοχή σε ένα μεγάλο ποτάμι αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό και καταγγελίας της εμπλοκής της χώρας μας στον πόλεμο.

Τα σωματεία και οι φορείς της Β/Δ Αθήνας καλούν το λαό της περιοχής μας να εντείνει τον αγώνα του για τις ζωτικές ανάγκες και τα δικαιώματά του, ενάντια στην εχθρική πολιτική της κυβέρνησης. Να επαγρυπνεί ενάντια στο «αυγό του φιδιού» που το αμολάνε όποτε θέλουν να φοβίσουν το λαό. Να βρίσκεται σε διαρκή ετοιμότητα και να πρωτοστατήσει στον αγώνα ενάντια στην εμπλοκή της χώρας μας στη δολοφονία του παλαιστινιακού λαού από το Ισραήλ και τους συμμάχους του.

Πραγματοποιούμε συγκέντρωση την Τετάρτη 1 Νοέμβρη στις 6.30 μ.μ. στη Νέα Ιωνία (πλατεία Σημηριώτη) γιατί έχουμε διαλέξει την σωστή πλευρά της ιστορίας: Είμαστε με το δικαίωμα του λαού της Παλαιστίνης να αποκτήσει πατρίδα και καταγγέλλουμε την κυβέρνηση που έχει μπλέξει μέχρι τα μπούνια τη χώρα μας στον πόλεμο. Παραδίδει μεταξύ άλλων τη βάση της Ελευσίνας για ορμητήριο των φονιάδων, ενώ προκλητικά λέει πως πρέπει να υπάρχει « λογικό ανθρώπινο κόστος…». Σε πόσες χιλιάδες νεκρά παιδιά φτάνει άραγε το ύψος αυτού του «ανθρώπινου κόστους»;;;;

Διαδηλώνουμε και απαιτούμε :

  • Να σταματήσει τώρα η σφαγή του Παλαιστινιακού λαού από το κατοχικό κράτος του Ισραήλ.
  • Να σταματήσει κάθε εμπλοκή της χώρας στο μακελειό, να αποσυρθεί η φρεγάτα «Ψαρά» από τις πολεμικές επιχειρήσεις και να μη δοθεί η Ελευσίνα ως ορμητήριο για τα νέα εγκλήματα του ΝΑΤΟ.
  • Να υλοποιηθούν οι σχετικές αποφάσεις του ΟΗΕ και της ελληνικής Βουλής που προβλέπουν την ίδρυση ανεξάρτητου κράτους στην Παλαιστίνη, τις οποίες όλες οι κυβερνήσεις έχουν φροντίσει διαχρονικά να τις θάψουν.

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Το δίκιο το έχουν οι λαοί και θα νικήσουν