ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΩΝ

ΓΡΟΘΙΑ

Τη Χρονιάτικη Γενική Συνέλευση όρισαν τα παραρτήματα του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας σε :

Αιγάλεω – Χαϊδάρι – Αγ.Βαρβάρα για τη Κυριακή 13 Οκτώβρη και ώρα 1000 π.μ. στα γραφεία του παραρτήματος , Έλλης και Αδριανουπόλεως 5 στο Αιγάλεω.

Στο παρ. Νοτιοανατολικές συνοικίες , (Μπραχάμι – Ηλιούπολη – Γλυφάδα) για την Κυριακή 13 Οκτώβρη και ώρα 1030 π.μ. στα γραφεία του παραρτήματος Στρατηγού Σαράφη 40 στην Ηλιούπολη.

Στο παρ. Ν.Ιωνίας – Ν.Φιλαδέλφειας – Ν.Ηρακλείου  για την Τετάρτη 16 Οκτώβρη και ώρα 630 μ.μ. στα γραφεία του παραρτήματος Νισύρου 20 στη Ν.Ιωνία

Στο παρ. Περιστερίου για την Τετάρτη 9 Οκτώβρη και ώρα 630 μ.μ. στα γραφεία του παραρτήματος Θεοφράστου και 40 Εκκλησιών 20 στο Περιστέρι.

Στο παρ. Γαλάτσι – Γκύζη – Κυψέλη για την Τρίτη 15 Οκτώβρη και ώρα 600 μ.μ. στα κεντρικά γραφεία Βερανζέρου 1 , 2ος όροφος πλ. Κάνιγγος.

Όρισαν την ημερήσια διάταξη της Γ.Σ. , θα συζητηθούν : Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της τοπικής  διοίκησης του παραρτήματος , η έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής , προβλήματα του κλάδου και των μελών του παραρτήματος καθώς και το πρόγραμμα δράσης.

Καλούνται οι συνάδελφοι να πάρουν μαζικά μέρος στις Γενικές Συνελεύσεις και να συμβάλουν με τις σκέψεις, ιδέες , προτάσεις τους.

Να συζητήσουμε για την ανεργία που μαστίζει τον κλάδο, για το μεροκάματο πείνας που έχουν επιβάλλει , για την Συλλογική Σύμβαση, για την ασφαλιστική μας κάλυψη που στερείται η συντριπτική πλειοψηφία του κλάδου. Για το σχολειό και τη μόρφωση, τις σπουδές των παιδιών μας. Για τον παιδικό σταθμό που δεν υπάρχει ή υπολειτουργεί, για την Υγεία , την πρόνοια , τις ιδιωτικοποιήσεις, για τις απολύσεις στο δημόσιο και για μια σειρά ζητήματα.

Να προετοιμαστούμε να αντιμετωπίσουμε καταστάσεις όπως τους πλειστηριασμούς και κατασχέσεις κατοικιών, που από τις αρχές του 2014 απελευθερώνονται.

Σε αυτή τη φάση επιβάλλεται : Όλοι για Έναν και Ένας για Όλους, κανένας συνάδελφος  μόνος του. Όλοι στη μάχη, όλοι στον αγώνα.