ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ

kinhtopoihsh-etr_1_0

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας καταγγέλλει την τρικομματική Κυβέρνηση, ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΔΗΜΑΡ, για την προκλητική απόφαση να βάλει λουκέτο στην Ε.Ρ.Τ., να εντάξει έτσι τους εργαζόμενους της στις στρατιές των χιλιάδων ανέργων, προκειμένου να επιβάλει το «νόμος και τάξη» παντού.

 

Γίνεται πλέον ολοφάνερο, ότι ο μόνος τρόπος για να συνεχιστεί αυτή η αντεργατική – αντιλαϊκή λαίλαπα από το υπηρετικό προσωπικό της αστικής τάξης είναι να υπάρξει πλήρη υποταγή των εργαζομένων.

Να τσαλαπατηθεί κάθε δικαίωμα των εργαζομένων για τις ορέξεις των μονοπωλίων.

 

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας καλεί τους οικοδόμους, όλους τους εργαζόμενους, τον Αθηναϊκό λαό να αντισταθούν σ΄ αυτή την κυβερνητική προσπάθεια.

Να σταθούν αλληλέγγυοι στους εργαζόμενους της Ε.Ρ.Τ.

Αλληλέγγυοι, όχι απλά με την παρουσία τους, αλλά μετατρέποντας τον κάθε χώρο δουλειάς, την κάθε εργατογειτονιά, σε κάστρο αντίστασης και αγώνα, βάζοντας στόχο να ανοίξει ο δρόμος για την πλήρη απαλλαγή από τα παράσιτα της κοινωνίας, την αστική τάξη και το υπηρετικό της προσωπικό, παίρνοντας στα χέρια τους τα μέσα παραγωγής και τον πλούτο που παράγουμε. Ο μόνος δρόμος που ικανοποιεί τις ανάγκες μας όπως και τις ανάγκες των εργαζομένων της Ε.Ρ.Τ. Αυτόν πρέπει να ακολουθήσουμε.

 

Ετικέτες:  ,