Μοτοπορεία την Παρασκευή 18/2 στις 18:00 μ.μ. στη Πλ. Κάνιγγος και Πρόγραμμα Γενικών Συνελεύσεων στα Εργοτάξια

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ-ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ-ΑΘΗΝΑΣ

Συμμετέχουμε όλοι μαζικά στις γενικές Συνελεύσεις που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα στα εργοτάξια και τους χώρους δουλειάς. Δυναμώνουμε τον αγώνα για να διεκδικήσουμε αποφασιστικά υπογραφή κλαδικής ΣΣΕ , με ουσιαστικές αυξήσεις στα μεροκάματα, ενάντια στην ακρίβεια που τσακίζει το εισόδημά μας, για να παρθούν άμεσα μέτρα για την προστασία της Υγείας γιατί δεν ανεχόμαστε να συνεχίζει η κυβέρνηση να πετά το μπαλάκι της ατομικής ευθύνης όταν έχουν χαθεί σχεδόν 25.000 ανθρώπινες ζωές από την εγκληματική πολιτική της.

Το Σάββατο 26 Φλεβάρη στις 12:00 π.μ. να βουλιάξει το Σύνταγμα από τους εργαζόμενους για  να στείλουμε το μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια να παρακολουθούμε από τη μία να μοιράζονται δισεκατομμύρια στους κατασκευαστικούς ομίλους και από την άλλη το μηνιάτικο να «εξατμίζεται» το πρώτο 10ήμερο και να πετσοκόβονται συνεχώς οι δαπάνες για την ενίσχυση του Δημοσίου Συστήματος Υγείας.

Προετοιμαζόμαστε για νέα δυναμική Πανελλαδική Πανοικοδομική  Απεργία στις 16 Μάρτη, είμαστε αποφασισμένοι να τραβήξουμε αυτόν τον αγώνα μέχρι τέλους για να υπερασπιστούμε την ίδια μας την ζωή.

  • Παρασκευή 18/2  Γενική Συνέλευση στο εργοτάξιο της ΕΧΙΝΟΣ στη Σταδίου και περιοδεία στο εργοτάξιο της ΕΘΝΟΚΑΤ και της ΕΧΙΝΟΣ στην Ακαδημίας
  • Δευτέρα 21/2 Γενική Συνέλευση στο εργοτάξιο της ΙΝΤΡΑΚΑΤ στο Περισσό
  • Τρίτη 22/2 Γενική Συνέλευση στο εργοτάξιο της Γραμμής 3 του ΜΕΤΡΟ στον Πειραιά και περιοδεία στα εργοτάξια στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
  • Τετάρτη 23/2 Γενική Συνέλευση στο εργοτάξιο του HILTON
  • Πέμπτη 24/2 Γενική Συνέλευση στο εργοτάξιο της ΤΕΡΝΑ στη Μεσογείων
  • Παρασκευή 25/3 Γενική Συνέλευση στο εργοτάξιο της ΙΝΤΡΑΚΑΤ στην υπογειοποίηση του ΟΣΕ και περιοδεία στο Σαρόγλειο

Την Παρασκευή 18/2 στις 18:00 μ.μ. στη Πλ. Κάνιγγος θα ξεκινήσει μοτοπορεία για την προπαγάνδιση του Συλλαλητηρίου στις 26 Φλεβάρη, ενώ καθημερινά θα πραγματοποιούνται από τα παραρτήματα του Συνδικάτου μας εξορμήσεις σε μικρότερα γιαπιά.