ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ 24ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ

24o-SITE

Ολοκληρώθηκαν, την Κυριακή 24 Γενάρη 2016, οι εργασίες του 24ου Συνεδρίου της Ομοσπονδίας Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας, με την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής επιτροπής, Γενικού Συμβουλίου και αντιπροσώπων για το Συνέδριο της ΓΣΕΕ.

Στις εκλογές που έγιναν για την ανάδειξη νέων οργάνων τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Για το Διοικητικό Συμβούλιο ψήφισαν 182 αντιπρόσωποι.

Ο «Πανοικοδομικός Ενωτικός Δημοκρατικός Συνδυασμός (ΠΕΔΣ), που στηρίζεται από τις ταξικές δυνάμεις, πήρε 157 ψήφους (προηγούμενα 156), καταλαμβάνοντας 27 έδρες στο Διοικητικό Συμβούλιο και 22 έδρες στο Γενικό Συμβούλιο, όπως και προηγούμενα.

Ο συνδυασμός «Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Οικοδόμων», που στηρίζεται από την ΠΑΣΚΕ, πήρε 24 ψήφους (24 και προηγούμενα) καταλαμβάνοντας από 4 έδρες στο Διοικητικό και Γενικό Συμβούλιο, όπως και προηγούμενα.

Ο συνδυασμός «Ταξική Πορεία Οικοδόμων», πήρε 1 ψήφο (2 προηγούμενα) και δεν εξέλεξε καμία έδρα.

Για την εκλογή αντιπροσώπων στο Συνέδριο της ΓΣΕΕ ψήφισαν 125 αντιπρόσωποι. Ο «Πανοικοδομικός Ενωτικός Δημοκρατικός Συνδυασμός» (ΠΕΔΣ) πήρε 117 ψήφους (προηγούμενα 112) και εξέλεξε 12 αντιπροσώπους, όπως και προηγούμενα.

Ο συνδυασμός «Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Οικοδόμων», που στηρίζεται από την ΠΑΣΚΕ, πήρε 7 ψήφους (προηγούμενα 12) και δεν εξέλεξε αντιπρόσωπο, χάνοντας τον έναν που είχε προηγούμενα. Ενώ, ο συνδυασμός «Ταξική Πορεία Οικοδόμων» πήρε 1 ψήφο (προηγούμενα 2) και δεν εξέλεξε κανέναν αντιπρόσωπο.