ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ-ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ-ΑΘΗΝΑΣ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ 

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Το Συνδικάτο Οικοδόμων στέκεται αλληλέγγυο στο πλευρό των εκπαιδευτικών γιατί ο αγώνας τους είναι δίκαιος, γιατί παλεύουμε από κοινού για ένα σχολείο που να μορφώνει ολόπλευρα, για δωρεάν – δημόσια παιδεία για όλα τα παιδιά του λαού, ενάντια στην πολιτική που μετατρέπει τα σχολεία σε επιχειρήσεις, που διαλύει τα μορφωτικά δικαιώματα των παιδιών μας, υποβαθμίζοντας τα σχολεία και απαξιώνει τον ρόλο των εκπαιδευτικών.

Καλούμε όλους τους οικοδόμους, τους εργαζόμενους στις κατασκευές να εκφράσουμε την έμπρακτη συμπαράστασή μας, με την συμμετοχή μας στην Απεργιακή συγκέντρωση των εκπαιδευτικών στις 11:30 π.μ. στο Εφετείο την Δευτέρα 11 Οκτώβρη.

Για να πάρει το μήνυμα η κυβέρνηση πως όσες αγωγές κι αν κάνει, για να μπλοκάρει τις Απεργίες, όσο κι αν προσπαθεί να αξιοποιήσει το νόμο έκτρωμα Χατζηδάκη για να μας «βουλώσει» το στόμα, δεν πρόκειται να κάνουμε βήμα πίσω.

Δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις, για να ενημερωθεί ο κλάδος. Να παλέψουμε μαζί με τους δασκάλους των παιδιών μας, μαζί με τους φοιτητές και τους μαθητές κόντρα στο νόμο που θέλει τους εκπαιδευτικούς φοβισμένους με τον βούρδουλα της αξιολόγησης, του ασφυκτικού ελέγχου.