ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ – ΠΕΜΠΤΗ 19 ΙΟΥΝΗ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΣΤΙΣ 6 μ.μ.

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ-ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ-ΑΘΗΝΑΣ

Συνάδελφοι,

Η νέα επίθεση στην κοινωνική ασφάλιση μας αφορά όλους. Δεν αφήνει κανένα που να μην τον θίγει, είτε νέο, είτε συνταξιούχο, είτε αυτόν που πρόκειται να βγει στη σύνταξη.

Μειώνουν από 1η Ιούλη τις επικουρικές συντάξεις και προετοιμάζουν και άλλες περικοπές, κατακρεουργούν  τα ασφαλιστικά μας δικαιώματα.

Λέμε όχι στη νέα αντιασφαλιστκή επιδρομή

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 19 ΙΟΥΝΗ

ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΣΤΙΣ 6ΜΜ.

Στόχος τους είναι από την μια να μην έχουμε κανένα δικαίωμα, έτσι ώστε να είμαστε εύκολη λεία για τα αφεντικά και από την άλλη να κλέβουν τον ιδρώτα των εισφορών μας για να τα χαρίζουν στους επιχειρηματίες.

Με τους ήδη ψηφισμένους νόμους και με την ανεργία να μην έχει προηγούμενο στον κλάδο, με την απόφαση για την μείωση των ασφαλιστικών εισφορών των εργοδοτών, όσοι καταφέρουν να συμπληρώσουν τις προϋποθέσεις για να βγουν στην σύνταξη θα βρίσκονται μονίμως στο κυνήγι της επιβίωσης.

 

ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ.

Έχουμε χρέος απέναντι σε εμάς και τις οικογένειές μας να μην επιτρέψουμε σε κυβέρνηση και κεφάλαιο να πάρουν πίσω και τις τελευταίες κατακτήσεις που είχαν οι παππούδες μας.

Η προστασία της δημόσιας κοινωνικής ασφάλισης και των ασφαλιστικών δικαιωμάτων που απόμειναν, πρέπει να γίνει υπόθεση όλων μας και με αιχμή αυτό να περάσουμε στην αντεπίθεση διεκδικώντας ενιαίο αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν καθολικό σύστημα κοινωνικής ασφάλισης.

Να μην επιτρέψουμε να κατρακυλήσει και άλλο η ζωής μας.

 

Όλοι στη συγκέντρωση στις 19 Ιούνη στα Προπύλαια στις 6μμ.

Προσυγκέντρωση στην πλατεία Κάνιγγος στις 5:30 μμ.