ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/7 ΣΤΙΣ 10 π.μ. ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

%ce%bb%ce%b1%cf%81%ce%ba%ce%bf

Το έγκλημα στην ΛΑΡΚΟ δεν θα περάσει!

Ο παλικαρίσιος αγώνας που δίνουν πάνω από 30 μήνες οι εργάτες στη ΛΑΡΚΟ και οι οικογένειες τους είναι δίκαιος και περήφανος για αυτό και έχει γίνει αγώνας όλων των εργατών της χώρας μας.

Αφού όλο το προηγούμενο διάστημα κυβέρνηση ΝΔ και μεγαλοεργοδοσία μαζί και κάθε λογής τσιράκι  δεν μπόρεσε «ούτε λίγο» να σπάσει την αγωνιστική  ενότητα και την αλληλεγγύη των εργατών της ΛΑΡΚΟ με τρομοκρατία και εκβιαστικά διλλήματα, έρχεται τώρα «σαν τον κλέφτη»  μέσα στο κατακαλόκαιρο να ολοκληρώσει τον εγκληματικό σχεδιασμό της οδηγώντας χιλιάδες εργαζόμενους στην ανεργία και να τους ξεσπιτώσει  μαζί με τις οικογένειες τους .Ώστε να ανοίξει διάπλατα ο δρόμος για μεγάλες μπίζνες προς όφελος των επιχειρηματικών ομίλων.

Οι οικοδόμοι, οι εργαζόμενοι στις κατασκευές από την πρώτη κιόλας μέρα ταχθήκαμε με υπερηφάνεια στο πλευρό  των εργαζόμενων και των οικογενειών της ΛΑΡΚΟ, για να μην «παγώσει  η τσιμινιέρα» του εργοστασίου, να μην μείνει κανένας εργαζόμενος χωρίς δουλειά , να μην ξεριζωθεί κανείς από σπίτι του και  να μην μαραζώσει ο τόπος .

Αυτό  θα συνεχίσουμε να κάνουμε και τώρα

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας καλεί τους συναδέλφους την  Παρασκευή 29 Ιουλίου στις 10 π.μ. στο Σύνταγμα να δώσει μαχητικό παρών στο  πλάι των  εργαζόμενων της ΛΑΡΚΟ.