ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΝΙΚΗΤΑ ΒΛΑΧΟΥ

%ce%b2%ce%bb%ce%b1%cf%87%ce%bf%cf%83-%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%b7%cf%84%ce%b1%cf%83

Εκ μέρους της διοίκησης του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας αποχαιρετάμε με σεβασμό και τιμή το συνάδελφό μας Νικήτα Βλάχο που έφυγε από την ζωή ύστερα από πολύμηνη παλληκαρήσια μάχη.

Ο «μουστάκιας» όπως τον γνώριζαν οι περισσότεροι στο κλάδο βρέθηκε από μικρός στη βιοπάλη, μέσα στα γιαπιά στην μάχη για το μεροκάματο ενώ παράλληλα έρχεται σε επαφή με τις συνδικαλιστικές δυνάμεις του κλάδου όπου και εντάσσεται πρώτα στα οικοδομικά σωματεία και ύστερα Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας .

Ο Νικήτας περήφανος για την ταξική του καταβολή βρισκόταν πάντα και με συνέπεια σε όλους τους μικρούς και μεγάλους αγώνες του κλάδου της εργατικής τάξης συνολικά, χωρίς ταλαντεύσεις ενώ με λεβεντιά πάντα έμπαινε μπροστά όποτε υπήρχε πρόβλημα.

Για αυτές τις αρετές του οι συνάδελφοι τον εξέλεγαν για χρόνια στην διοίκηση του παραρτήματος του Κέντρου.

Με την συνταξιοδότησή του και παρά τα προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούσαν στήριζε το Συνδικάτο με κάθε τρόπο, είχε μόνιμη την αγωνία πως θα γίνει ακόμα καλύτερο ενώ δεν λυπήθηκε ποτέ χρόνο και κόπο όπου του ζητήθηκε βοήθεια.

Θα σε θυμόμαστε πάντα για το χαρακτηριστικό σου χιούμορ, την καλοσυνάτη ψυχή σου, την φροντίδα και το ενδιαφέρον που έδειχνες στην νεολαία του κλάδου και συνολικά, καθώς και για την αγωνιστική σου σεμνότητα που ποτέ δεν άφησες κανέναν να την τσαλαπατήσει.

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας και η διοίκηση του παραρτήματος του Κέντρου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην πολυαγαπημένη του σύζυγο Ελένη και στα δύο παιδιά Άλκη και Θεόφιλο.

Μαστρο – Νικήτα μπορεί να «έφυγες» αλλά ξέρουμε ότι δεν θα λείπεις από τους μελλοντικούς αγώνες