ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΛΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ-ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ-ΑΘΗΝΑΣ

 

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας όλες αυτές τις μέρες καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης και να φτάσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας. Η ανταπόκριση των σωματείων και φορέων του μαζικού κινήματος, ιδιαίτερα των μαθητών αλλά και των απλών ανθρώπων ξεχωριστά, είναι συγκινητική και πολύ μεγάλη.

Παράλληλα, για δεύτερη Κυριακή το Συνδικάτο απέστειλε δεύτερη ομάδα εθελοντών για να καθαρίσουν και να σωθούν σπίτια εργατών και βιοπαλαιστών.

Συνεχίζουμε την πάλη μας για τη ουσιαστική στήριξη των πληγέντων κόντρα στα μέτρα κοροϊδίας της κυβέρνησης της ΝΔ που υποτίθεται ότι στηρίζουν τους πλημμυροπαθείς.

Αγωνιζόμαστε για ουσιαστικά μέτρα προστασίας της ανθρώπινης ζωής από φυσικά φαινόμενα κόντρα στις επιδιώξεις των επιχειρηματικών ομίλων που επιλέγουν με βάση τους στόχους της κερδοφορίας τους και όχι τις λαϊκές ανάγκες.

Επειδή ο όγκος των ειδών πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν μετά την πρώτη αποστολή (κι ενώ ετοιμάζεται η δεύτερη μέσα στο επόμενο 48ωρο) είναι πολύ μεγάλος και ο χώρος του Συνδικάτου έχει κατακλυστεί, θα σταματήσει προσωρινά να υποδέχεται την υλική βοήθεια μέχρι να εκδοθεί νέο δελτίο τύπου.