ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ – ΑΠΟ 20 ΝΟΕΜΒΡΗ ΕΩΣ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΟΙ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΜΑΣ

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ-ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ-ΑΘΗΝΑΣ

(Το δελτίο τύπου σε μορφή .pdf)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Γενικές Συνελεύσεις των Παραρτημάτων του Συνδικάτου, στις οποίες έγινε ουσιαστική συζήτηση με τους συναδέλφους, για τα ζητήματα του κλάδου, για την οργάνωση του αγώνα μας με επίκεντρο τις σύγχρονες ανάγκες μας, μπροστά και στα νέα αντεργατικά μέτρα που ετοιμάζει η κυβέρνηση. Επιβεβαιώθηκε η συμφωνία των συναδέλφων με την ταξική γραμμή του Συνδικάτου και με τις αποφάσεις της κεντρικής εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης.

Ακόμα, η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή, ύστερα από σύγκληση της, αποφάσισε:

Οι αρχαιρεσίες να πραγματοποιηθούν 20, 21, 22, 23, 24, 27, 28, 29, 30 Νοέμβρη και 1 Δεκέμβρη 2017, τα πρωινά 7.00-15.00 σε χώρους δουλειάς και τα απογεύματα στα γραφεία του Συνδικάτου και στις έδρες των Παραρτημάτων μας, ώρες 5-9 μ.μ.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να πάρουν μέρος στις εκλογές του Συνδικάτου μας, δείχνοντας έτσι πως η καλύτερη απάντηση στα σχέδια της κυβέρνησης να χτυπήσει το δικαίωμά μας στην απεργία, στην οργάνωση αγώνων και διεκδικήσεων, είναι το δυνάμωμα και η μαζικοποίηση του Συνδικάτου. Και μ’ αυτόν τον τρόπο θα αναδειχτεί ότι οι οικοδόμοι, όχι μόνο δεν απομακρύνονται από τον οργανωμένο αγώνα, αλλά αντίθετα συσπειρώνονται και επιβεβαιώνουν και με την ψήφο τους ότι είναι αποφασισμένοι να παλέψουν οργανωμένα μέσα από τις γραμμές του Συνδικάτου.