ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ «Πετρέλαια Καβάλας»

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ-ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ-ΑΘΗΝΑΣ

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους στα «Πετρέλαια Καβάλας», στον παλικαρίσιο αγώνα που δίνουν για να διασφαλίσουν τις θέσεις εργασίας τους και σύγχρονα δικαιώματα.

Η εργοδοσία έχοντας στα χέρια της ένα αντεργατικό οπλοστάσιο που της έδωσαν οι κυβερνήσεις και εκφράζοντας τον νόμο έκτρωμα Χατζηδάκη, προχώρησε σε μαζικές απολύσεις 24 εργαζομένων και μέσα σ’ αυτούς όλο το Δ.Σ. του σωματείου.

Επιδιώκουν να βάλουν φρένο στις δίκαιες διεκδικήσεις των εργαζομένων, στην οργάνωσή τους και αξιοποιούν  ακόμη και την αστυνομία για να καταστείλουν τις κινητοποιήσεις.

Δεν πρόκειται να τους περάσει. Η συμπαράσταση και η αλληλεγγύη όλης της εργατικής τάξης θα σμπαραλιάσει κάθε νόμο που θέλει τους εργαζόμενους με σκυφτό το κεφάλι, χωρίς δικαιώματα για να κάνει η εργοδοσία ότι γουστάρει στους χώρους δουλειάς, μόνο και μόνο για να αυξήσει τα κέρδη τους.

Έχουμε την δύναμη με την ενότητά μας, με οργανωμένη ανυπακοή και απειθαρχία να περάσουμε στην αντεπίθεση για να έρθουν στο προσκήνιο όλα όσα δικαιούμαστε, για μόνιμη και σταθερή εργασία, με εργατικά και συνδικαλιστικά δικαιώματα όπως μας αξίζει.