ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ-ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ-ΑΘΗΝΑΣ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Την λαϊκή παροιμία «βρήκαμε παπά, να θάψουμε 5-6» φαίνεται πως ζήλεψε η Κ.Σ. ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΙΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ – ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΗΣ (υπεργολάβος του ΑΚΤΩΡΑ), καθότι ορμώμενη απ’ την σημερινή αντιλαϊκή-αντεργατική κυβερνητική πολιτική, που σμπαραλιάζει κάθε εργατικό δικαίωμα συνεπικουρούμενη από την καπιταλιστική κρίση που ισοπεδώνει τα πάντα, προχώρησε σε απόλυση του συναδέλφου Κώστα Λάππα, χειριστή χωματουργικών μηχανημάτων, βαφτίζοντάς τη οικειοθελή αποχώρηση!!

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας καταγγέλλει τη συγκεκριμένη εργοδοσία για τη συγκεκριμένη της ενέργεια, τις προσπάθειες, τις ενέργειες προκειμένου να εκφοβίσει την πρωτοπόρα δράση του συναδέλφου στο χώρο δουλειάς του (με δυσμενείς μεταθέσεις εκτός Αθηνών κ.ά.), να μην «κουνιέται φύλλο» στο χώρο δουλειάς, γιατί θέλει τους εργαζόμενους προσκυνημένους – έωλους στις ορέξεις της.

Της δηλώνουμε, πως ό,τι και να κάνουν, οι εργαζόμενοι αργά ή γρήγορα, μαζί με το Συνδικάτο τους θα βρουν τη λύση, αν και εφόσον δεν ανταποκριθεί και δε συμμορφωθεί με την ανάκληση της συγκεκριμένης απόλυσης και κάθε άλλης παραβίασης εργατικού δικαιώματος στους χώρους δουλειάς.

Δε θα επιτρέψουμε ποτέ και σε κανέναν να κυριαρχήσει η αυθαιρεσία, ο εκφοβισμός, η εργασιακή ζούγκλα. Θα εντείνουμε τις προσπάθειές μας να επιβάλλουμε το «Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη».