ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΙΓΜΕ

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ-ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ-ΑΘΗΝΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας καταγγέλλει την εγκληματική ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής που για πολλοστή φορά επιβεβαιώνει το ρόλο της ως τσιράκι της εργοδοσίας, με την ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή και με την οποία επιτίθεται στους αγώνες των εργαζομένων του ΙΓΜΕ.

Οι υπόδικοι εγκληματίες της Χρυσής Αυγής, στα διαλείμματα των εκατοντάδων επερωτήσεων που κάνουν στη Βουλή για τη στήριξη των εφοπλιστών και  του μεγάλου κεφαλαίου, κάνουν ερωτήσεις προσπαθώντας να συκοφαντήσουν και να χτυπήσουν το εργατικό κίνημα. Οι εχθροί του εργατικού – λαϊκού κινήματος είναι ταυτόχρονα πιστοί υποστηρικτές αυτού του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος. Γι’ αυτό και τους αξιοποιούν τα αφεντικά ως μαντρόσκυλα για να «φυλάξουν» τα συμφέροντά τους, φτάνοντας ακόμα και σε εγκλήματα, θρασύδειλες πράξεις, απέναντι στους εργάτες που αγωνίζονται.

Όμως, αν νομίζουν ότι έτσι θα ανακόψουν τους αγώνες των εργαζομένων ενάντια στη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική είναι βαθιά γελασμένοι.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους του ΙΓΜΕ και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να απομονωθεί η Χρυσή Αυγή, όπως και οι φασιστικές-ρατσιστικές αντιλήψεις, σε κάθε χώρο δουλειάς.