ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΤΗΣ ΕΡΕΤΒΟ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ-ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ-ΑΘΗΝΑΣ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ

Φαίνεται ότι η δράση και η παρέμβαση του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας ενοχλεί την εργοδοσία, ιδιαίτερα μπροστά στην προετοιμασία της πανελλαδικής, πανεργατικής απεργίας στις 6 Απρίλη. Αυτό έγινε στο εργοτάξιο του νέου Δημαρχείου Χαλανδρίου σε σημερινή πρωινή περιοδεία του Συνδικάτου, προκειμένου να γίνει ενημέρωση για την απεργία.

Συγκεκριμένα, διάφοροι παρατρεχάμενοι και τσιράκια της εργοδοσίας προσπάθησαν, χωρίς αποτέλεσμα, να βάλουν εμπόδια στην επαφή του Συνδικάτου με τους εργαζόμενους στο συγκεκριμένο χώρο εργασίας. Πήραν την απάντησή τους, το κάλεσμα για την απεργία είχε θετική απήχηση και το εργοτάξιο εκείνη την ημέρα θα κλείσει.

Επειδή τέτοιο περιστατικό έχει ξανασυμβεί, προειδοποιούμε την εργοδοσία και τους εργολάβους να μαζέψουν τα μαντρόσκυλά τους. Κανείς δεν μπορεί να εμποδίσει το Συνδικάτο να παρευρίσκεται στο χώρο δουλειάς και να συζητάει με τους εργάτες, να ενημερώνει για τις εξελίξεις του κλάδου. Δεν πάμε βήμα πίσω από τα δικαιώματά μας.

Δυναμώνουμε το Συνδικάτο μας και δίνουμε μαζικά το παρών στην απεργιακή συγκέντρωση της 6ης Απρίλη στις 11 π.μ. στο Σύνταγμα, με προσυγκέντρωση στην Πλ. Κάνιγγος.