Κλήτευση του Γεν. Γραμματέα της Ομοσπονδίας Οικοδόμων σε δίκη

%ce%b2%ce%b1%ce%bb%cf%83%ce%b1%ce%bc%ce%bf%cf%83-%cf%83%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b3%ce%bf%cf%83

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει 

Μόνο οργή και θυμό μπορεί να προκαλέσει η χυδαία κλήτευση σε δίκη του Γενικού Γραμματέα της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας Βάλσαμου Συρίγου, με την κατηγορία συμμετοχής σε κινητοποίηση τον Οκτώβρη του 2019 σε πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας.

Αφού του «μπουκώσανε» τον μισό ποινικό κώδικα λες και είναι κοινός εγκληματίας  και με ανυπόστατες κατηγορίες, η κυβέρνηση αξιοποιώντας όλο το νομοθετικό οπλοστάσιο και των προηγούμενων κυβερνήσεων τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και του ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να βάλει φρένο σε όποιον εργαζόμενο πρωτοστατεί και αντιστέκεται παρουσιάζοντάς τον ως εγκληματία, ενώ τα αρπακτικά οι τραπεζίτες που αρπάζουν με την βία και το «έτσι θέλω» τους κόπους μιας ζωής της εργατικής λαϊκής οικογένειας ως «αγγελούδια».

Η τρομοκρατία που έχουν εξαπολύσει κυβέρνηση και αφεντικά το τελευταίο διάστημα (βλ. ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ, δίωξη προέδρου ΟΕΝΓΕ, πανεπιστημιακή αστυνομία) δεν θα μείνει αναπάντητη!

Είμαστε περήφανοι που ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας μας πρωτοστάτησε μαζί με εκατοντάδες συνδικαλιστές και εργαζόμενους υπερασπίστηκε και απέτρεψε τον πλειστηριασμό εργατικής κατοικίας.

Το επόμενο διάστημα τέτοιες πρωτοβουλίες θα πυκνώσουν!

Οργανώνουμε τους αγώνες μας με πυξίδα τις ανάγκες του κλάδου και της τάξης μας. Καλούμε τους οικοδόμους τώρα να δυναμώσουν τον αγώνα μέσα από τις γραμμές του Συνδικάτου και της Ομοσπονδίας. Να ενωθούν με τους εργαζόμενους από άλλους κλάδους.

Η απεργία στις 9 Νοέμβρη να σημάνει έναρξη νέων νικηφόρων αγώνων με γνώμονα τις δικές μας ανάγκες και των οικογενειών μας.

 

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ