ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ & ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ (ΦΩΤΟ)

peristeri-1

Στα πλαίσια της σύσφιξης των δεσμών του Συνδικάτου με τους συναδέλφους, αλλά και τη συζήτηση πάνω στις εξελίξεις του τελευταίου διαστήματος, τα Παραρτήματα Ιλίου και Βύρωνα προχώρησαν σε κοπή πίτας. Στις συζητήσεις που έγιναν τονίστηκε η σημασία των κινητοποιήσεων και της απεργίας στις 12 Γενάρη ενάντια στην πρόσφατη ψήφιση του πολυνομοσχεδίου από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, όπως επίσης και η οργάνωση της πάλης του κλάδου στη συνέχεια, με προετοιμασία για κλαδική απεργία. Ακόμα, έγινε αναφορά στον αγώνα για υπογραφή ΣΣΕ με αυξήσεις, με πρόσφατο παράδειγμα την κατάκτηση, ύστερα από την παρέμβαση του Συνδικάτου, αυξήσεων στους οικοδόμους του ΑΚΤΩΡΑ, αλλά και τη συνέχιση για υπογραφή ΣΣΕ σε όλους τους εργαζόμενους του κλάδου.

Ως συνέχεια της σταθερής παρέμβασης στους χώρους δουλειάς, τα μέλη του ΔΣ του Παραρτήματος Καλλιθέας έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα σε εργοτάξιο της ΤΕΡΝΑ στο Κουκάκι, όπου ακολούθησε συζήτηση με τους συναδέλφους. Με βάση και τα παραπάνω, το Παράρτημα κάλεσε τους συναδέλφους να προχωρήσουν σε Γενική Συνέλευση για την οργάνωση του αγώνα.

Αντίστοιχη εκδήλωση έγινε και στο Παράρτημα Περιστερίου, όπου τη συζήτηση ακολούθησε συναδελφικό γλέντι με λαούτο και μπουζούκι.