Οι μάσκες έπεσαν!

%ce%bd-%cf%83%ce%bc%cf%85%cf%81%ce%bd%ce%b7

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΝΟΤΙΟ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ , ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Οι μάσκες έπεσαν! Είναι βαθιά γελασμένοι στην κυβέρνηση αν νομίζουν πως με την αστυνομία και τον αυταρχισμό θα επιβάλουν σιγή νεκροταφείου παντού. Η σημερινή απρόκλητη επίθεση  αστυνομικών δυνάμεων σε βάρος κατοίκων της  Ν. Σμύρνης , σε περαστικούς και οικογένειες με μικρά παιδιά δεν θα μείνει αναπάντητη. Αν νομίζουν ότι με αυτό τον τρόπο θα τσακίσουν το φρόνιμα του λαού για να περνάνε σωρηδόν αντιλαϊκά μέτρα με πρόσχημα την πανδημία, πλανούνται οικτρά. Αντί να ενισχύσει το δημόσιο σύστημα υγείας με επίταξη έστω και τώρα του ιδιωτικού τομέα, να πάρει ουσιαστικά μέτρα στους χώρους δουλειάς  και τα μέσα μαζικής μεταφοράς που έχουν γίνει εστίες υπερμετάδοσης του κορονωιού , μοιράζει ξύλο και χημικά, ενισχύει την καταστολή και την βία απέναντι στους εργαζόμενους και στο λαό συνολικότερα. Ο λαός έχει αποδείξει ιστορικά  κόντρα σε θεούς και δαίμονες ότι μπορεί να ξεπερνά τον φόβο να οργανώνεται και να παλεύει συλλογικά. Καμία κυβέρνηση και κανένα αφεντικό δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο ούτε με τρομοκρατία και καταστολή.

 

Καλούμε όλους τους φορείς :

 

Δευτέρα 8 Μάρτη στη συγκέντρωση για την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας στα προπύλαια στις 1730. Σπάμε τις αλυσίδες της σιωπής, της εκμετάλλευσης και της ανισοτιμίας.

 

Τρίτη 9-03-2021 στις 1830 στη πλατεία Ν. Σμύρνης το Συνδικάτο και με άλλους μαζικούς φορείς της Ν. Σμύρνης και των γύρω περιοχών σε κινητοποίηση κόντρα στην τρομοκρατία και την καταστολή.