ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΣΤΙΣ 8:00 π.μ. ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΟΥΝΗ

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ-ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ-ΑΘΗΝΑΣ

Δίνουμε μαζικά το παρών, συμμετέχοντας στην μεγάλη κινητοποίηση έξω από το εφετείο Αθηνών όπου θα πραγματοποιηθεί σε δεύτερο βαθμό η δίκη της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής με στάση εργασίας από τις 8:00 π.μ. έως τις 11:00 π.μ.

Χρέος μας για κάθε εργάτη, για κάθε λαϊκή οικογένεια, για την νεολαία να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να στείλουμε τους ναζί – εγκληματίες ακόμη πιο βαθιά στην φυλακή. Άλλωστε οι οικοδόμοι έχουμε δώσει την απάντηση μας μέσα στους χώρους δουλειάς που δεν τόλμησαν ποτέ να πατήσουν το πόδι τους αυτά τα κατακάθια της κοινωνίας. Έχουμε μάθει να δουλεύουμε δίπλα – δίπλα εργάτες με διαφορετική εθνικότητα, γλώσσα, θρησκεία και χρώμα δέρματος, γνωρίζοντας πως ο μοναδικός μας αντίπαλος είναι αυτός που μας εκμεταλλεύεται μέσα και έξω από τα εργοτάξια και αυτοί είναι τα μαντρόσκυλά τους.

Δεν πρόκειται να δείξουμε καμμιά ανοχή σε κανένα φασίστα και όσους δίνουν άλλοθι σε τέτοιες σάπιες ιδέες και πρακτικές της ξενοφοβίας και του ρατσισμού.

Με το Συνδικάτο μας, με την οργανωμένη πάλη απομονώνουμε τους φασίστες από παντού, από γειτονιές, χώρους δουλειάς και σχολεία.

 Να μην βρίσκουν πουθενά χώρο να σταθούν.

Η θέση των ναζί δολοφόνων είναι στη φυλακή μέχρι να τους στείλει ο λαός αυτούς  και το σύστημα που τους θρέφει, μια για πάντα στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας.