Πέμπτη 29/9 στις 5:30 μ.μ. σε μαζική παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Υπ. Εργασίας – ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ «ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ»

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ-ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ-ΑΘΗΝΑΣ

Καταγγέλλουμε την εργοδοσία της «Μαλαματίνα» για την προκλητική ενέργεια των απολύσεων του προέδρου του Επιχειρησιακού Σωματείου και προέδρου της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών Γιάννη Φραγκίδη αλλά και του προέδρου του Συνδικάτου Οδηγών – Πωλητών και Βοηθών Εμφιαλωμένων Ποτών Β. Ελλάδας, Άρη Μερκενίδη.

Με κάθε τρόπο η εργοδοσία με τις πλάτες της κυβέρνησης προσπαθούν να τρομοκρατήσουν και να χειραγωγήσουν τους εργάτες, στέλνοντας ΜΑΤ για να τους χτυπήσουν και σέρνοντάς τους στα δικαστήρια προσπαθώντας να βγάλουν παράνομες τις κινητοποιήσεις τους. Όλος ο κρατικός μηχανισμός και οι νόμοι που ψηφίζουν τα αστικά κόμματα εξουσίας έχουν στηθεί απέναντι στην εργατική τάξη που διεκδικεί το δίκιο της.

Δίνουμε μαχητική απάντηση όλη η εργατική τάξη εκφράζοντας την αλληλεγγύη μας στον αγώνα των συναδέλφων απεργών και απολυμένων και καλούμε τους οικοδόμους την Πέμπτη 29/9 στις 5:30 μ.μ. σε μαζική παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Υπ. Εργασίας.