Πραγματοποιήθηκε η ΕκλογοΑπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συνδικάτου μας την Κυριακή 23 Μάη

%ce%b3%ce%b5%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5%ce%bb%ce%b5%cf%85%cf%83%ce%b7-2021-00

Στην εκλογοαπολογιστική γενική μας συνέλευση προχώρησε το πρωί της Κυριακής το Συνδικάτο μας, συζητώντας για την οργάνωση της δράσης μας μπροστά στις αρχαιρεσίες, που θα γίνουν μέσα στον Ιούνη, για την ενίσχυση του Συνδικάτου μας αλλά και για την απάντηση των οικοδόμων, μαζί με τους εργαζόμενους άλλων κλάδων, στο αντεργατικό νομοσχέδιο.

Η συνέλευση αποφάσισε την προκήρυξη απεργιακής κινητοποίησης στις 3 Ιούνη, με στόχο τη διαμόρφωση ενός απεργιακού μετώπου από όσο το δυνατόν περισσότερες συνδικαλιστικές οργανώσεις, που θα ενώσουν τη φωνή τους απαιτώντας την απόσυρση του νομοσχεδίου. Εξουσιοδότησε παράλληλα τη διοίκηση να μεταβάλλει την ημερομηνία, εφόσον χρειαστεί, με κριτήριο πάντα την ενίσχυση του απεργιακού μετώπου. Στην πορεία προς την απεργία, το Συνδικάτο μας προετοιμάζει μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εργασίας την Δευτέρα στις 31 Μαϊου. Η συνέλευση εξέφρασε, τέλος, την αλληλεγγύη του Συνδικάτου στο λαό της Παλαιστίνης, υιοθετώντας σχετικό ψήφισμα.

geniki-syneleysi-2021-01

Picture 1 of 4

Με πίστη και εμπιστοσύνη στην εργατική τάξη από σήμερα κιόλας να μπούμε όλοι στην μάχη για την επιτυχία των αρχαιρεσιών. Η οργή  και η αγανάκτηση που υπάρχει να γίνει οργανωμένη δράση.

Οι ΓΣ των παραρτημάτων τις επόμενες μέρες πρέπει να είναι μαζικές.

 • Το παράρτημα ΒΟΡΕΙΩΝ – ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ την Κυριακή 30 Μαϊου στις 10.30 π.μ., Πλ. Ελευθερίας, Παλλήνη
 • Το παράρτημα ΑΙΓΑΛΕΩ – ΧΑΪΔΑΡΙ – ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ την Παρασκευή 28 Μαϊου στις 18:30 π.μ, Ελλης και Ανδριανουπόλεως, Αιγάλεω
 • Το παράρτημα ΒΥΡΩΝΑ-ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ-ΖΩΓΡΑΦΟΥ την Παρασκευή 28 Μαϊου στις 19.00 π.μ., Περιάνδρου 18, Ζωγράφου
 • Το παράρτημα ΚΕΝΤΡΟΥ την Κυριακή 30 Μαϊου στις 11.00 π.μ. , Βερανζέρου 1, 2ος όροφος, Πλ. Κάνιγγος, Αθήνα
 • Το παράρτημα ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΜΠΡΑΧΑΜΙ – ΓΛΥΦΑΔΑ την Κυριακή 30 Μαϊου στις 10.00 π.μ. , Στ. Σαράφη 40, Ηλιούπολη
 • Το παράρτημα ΙΛΙΟΥ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ-ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ την Κυριακή 30 Μαϊου στις 10.30 π.μ., Μενελάου & Χρυσηίδος 36, Ίλιον
 • Το παράρτημα ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ την Τετάρτη 26 Μαϊου στις 18.30 π.μ. ,στην καφετέρια Ηλιόπετρα Θησέως99 (μέσα στην στοά) ,Καλλιθέα
 • Το παράρτημα ΜΕΝΙΔΙΟΥ – ΦΥΛΗΣ την Τετάρτη 26 Μαϊου στις 18.30 π.μ., Δεκελείας 42, Μενίδι
 • Το παράρτημα ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ – ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ την Τετάρτη 26 Μαϊου στις 18.30 π.μ. , Νισύρου 20, Ν. Ιωνία
 • Το παράρτημα του ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ την Κυριακή 30 Μαϊου στις 10.00 π.μ., Θεοφράστου 6 και Σαράντα Εκκλησιών, Περιστέρι
 • Το παράρτημα του ΠΕΙΡΑΙΑ την Τρίτη 25 Μαϊου στις 18.30 π.μ. , Ομ. Σκυλίτση 19, Πειραιάς

Να μαζικοποιήσουμε το Συνδικάτο μας, με νέες εγγραφές, να μπουν κι άλλοι στη μάχη μπροστά και στις αρχαιρεσίες, βάζοντας στο επίκεντρο τις δικές μας ανάγκες συνεχί­ζουμε στο δρόμο του αγώνα και της σύγκρουσης με όλους αυτούς που τσακίζουν τις ζωές μας. Χτίζουμε γερά θεμέλια αντίστασης και βάζουμε τις βάσεις για να περάσουμε στην αντεπίθεση για σύγχρονους όρους και συνθήκες εργασίας.

Ψηφίζουμε μαζικά για να αποτελέσει το Συνδικάτο μας ακόμα πιο ισχυρό όπλο στα χέρια μας. Για να ζήσουμε καλύτερα εμείς κι οι οικογένειές μας.