ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΕΡΓΟΤΑΞΙΑ – ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ – ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΠΕΡΓΙΑ (ΦΩΤΟ)

img-fa7fa4d874b33ff3a0fce8531ecba4c6-v

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στα πλαίσια κλιμάκωσης του αγώνα για την υπεράσπιση της υγείας και των δικαιωμάτων μας και προετοιμασίας της απεργίας, το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας προχώρησε σε στάση εργασίας και Γενική Συνέλευση με τους εργαζόμενους στο εργοτάξιο της εταιρείας Ten Brinke, επί της οδού Πειραιώς και Λεωφ. Κηφισού. Παρά τις προσπάθειες της εργοδοσίας, η συμμετοχή των συναδέλφων ήταν καθολική.

Έγινε ενημέρωση και συζήτηση για την έξαρση της πανδημίας του κορονοϊού, όπου τονίστηκε ο στόχος συνέχισης της πάλης για μέτρα προστασίας της υγείας και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς και αλλού. Έγινε κάλεσμα να δώσουμε απάντηση στα αντεργατικά σχέδια κυβέρνησης-εργοδοσίας με τη συμμετοχή μας στην απεργία που προετοιμάζουν Ομοσπονδίες και συνδικάτα, ισχυροποιώντας το Συνδικάτο μας, συμμετέχοντας ενεργά στη ζωή και τη δράση του.

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας συνεχίζει την παρέμβασή του στους χώρους δουλειάς και τη συζήτηση με τους εργαζόμενους, με στάσεις εργασίας και Γενικές Συνελεύσεις στα εξής εργοτάξια:

  • Την Πέμπτη 29/10, από τις 12.00 έως τις 13.00, στο εργοτάξιο της εταιρείας ΕΛΠΕΝ στο Πικέρμι,
  • Την Παρασκευή 30/10, από τις 12.30 έως τις 13.30, στο εργοτάξιο της ανάπλασης του Φαληρικού όρμου.