ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΜΠΤΗ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 12π.μ. – 3μ.μ. ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ 1μ.μ. ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

%cf%85%ce%b3%ce%b9%ce%b5%ce%b9%ce%bf%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%b9-%ce%bc%ce%b1%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%83

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας καλεί τους συναδέλφους και όλους τους εργαζόμενους να κάνουμε δική μας υπόθεση την υπεράσπιση της Υγείας και της ζωής μας, απέναντι στο νομοσχέδιο για την Υγεία που φέρνει η κυβέρνηση της ΝΔ στη βουλή προς ψήφιση που είναι «παραγγελία» των ιδιωτικών επιχειρηματικών ομίλων και των κλινικαρχών. Καταργεί τη πλήρη αποκλειστική απασχόληση των γιατρών στο δημόσιο σύστημα υγείας που με τα ήδη υποβαθμισμένα νοσοκομεία και τις δομές υγείας, στέλνει τους ασθενείς στους ιδιώτες να ταλαιπωρούνται και να πληρώνουν περισσότερο.

Συμμετέχουμε στη 3ωρη στάση εργασίας που έχει προκηρύξει το Εργατικό Κέντρο Αθήνας για την Πέμπτη 1 Δεκέμβρη από τις 12:00 έως και τις 15:00. Καλούμε τους οικοδόμους και τους εργαζόμενους στις κατασκευές στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας  (ΟΕΝΓΕ) έξω από την βουλή στη 13:00.

 

Να αποσυρθεί άμεσα αυτό το τερατούργημα!

       Όπως και στην περίοδο της πανδημίας ο λαός σε μια γροθιά με τους υγειονομικούς μπορεί να παλέψει και να υπερασπιστεί τις ανάγκες του και τα δικαιώματά του.

 

       Καμία ανοχή! Καμία αναμονή! Όλοι στον αγώνα!

       Για αποκλειστικά και δωρεάν σύγχρονες υπηρεσίες υγείας για το λαό μας!

       Για τη στελέχωση των δημόσιων μονάδων υγείας με μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, με ουσιαστικές αυξήσεις στο μισθό τους.

       Για γενναία αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης του δημόσιου συστήματος υγείας.

       Για να μην κλείσει, να μη συγχωνευτεί κανένα νοσοκομείο, κανένα κέντρο υγείας.