ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ

eopyy

Στο πλευρό των γιατρών του ΕΟΠΥΥ το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας και οι Λαϊκές Επιτροπές, απαιτώντας δημόσια δωρεάν Υγεία για όλο το λαό.

- Στο Περιστέρι το Παράρτημα Οικοδόμων και η Λαϊκή Επιτροπή πραγματοποίησε κινητοποίηση στα κεντρικά ιατρεία με σύνθημα «Δημόσια, δωρεάν Υγεία για όλο το λαό – ΠΑΜΕ, ΠΑΣΕΒΕ, ΜΑΣ, ΟΓΕ», ενώ συμβολικά κρέμασαν μαύρα πανιά στο κτίριο. «Ξεσηκωμός τώρα. Οδηγούν σε κλείσιμο τα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ και στο Περιστέρι. Μαζικός αγώνας για να υπερασπιστούμε τη ζωή των λαϊκών οικογενειών», τονίζει η Λαϊκή Επιτροπή Περιστερίου.

- Στο Μενίδι, η Λαϊκή Επιτροπή, το Συνδικάτο Οικοδόμων και Σωματεία της περιοχής πραγματοποιούν συμβολική κατάληψη στον ΕΟΠΥΥ, καταγγέλλοντας ότι επιχειρείται το κλείσιμο των ιατρείων. Το αποτέλεσμα θα είναι περισσότεροι από 60 χιλιάδες ασφαλισμένοι να «ξενιτεύονται» σε ΕΟΠΥΥ άλλων περιοχών ή να αναγκάζονται να πηγαίνουν σε ιδιώτες. Στις 3 Δεκέμβρη η Λαϊκή Επιτροπή καλεί σε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία στις 6 το απόγευμα, για τα τεράστια προβλήματα στο χώρο της Υγείας.

- Στην Ηλιούπολη, το Παράρτημα Οικοδόμων και η Λαϊκή Επιτροπή πραγματοποίησε παρέμβαση στα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ, καταγγέλλοντας την εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης. «Όποιος έχει λεφτά θα έχει υγεία και οι υπόλοιποι ας πεθάνουν. Να μην επιτρέψουμε να περάσει το νέο έγκλημα σε βάρος της λαϊκής οικογένειας», τονίζει η Λαϊκή Επιτροπή Ηλιούπολης. Την Παρασκευή 29 Νοέμβρη καλεί σε σύσκεψη στις 6 το απόγευμα στο Δημαρχείο για την οργάνωση της πάλης στην Υγεία.