ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΣΤΑ ΕΡΓΟΤΑΞΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ 4 ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ

%ce%b5%ce%b9%ce%ba%cf%8c%ce%bd%ce%b1_viber_2022-07-14_14-17-00-890

 

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 48ωρη απεργία στα εργοτάξια της κατασκευής του Μετρό στη γραμμή 4, με τους εργαζόμενους να βρίσκονται από τα χαράματα έξω από τους χώρους δουλειάς. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν κουνήθηκε φύλλο, με ποσοστό συμμετοχής στην απεργία στο 100%.

Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους αρχαιολόγους, τους μισθωτούς μηχανικούς, τοπογράφους, χειριστές μηχανημάτων που συμμετείχαν στην απεργία και στην κινητοποίηση έξω από τα γραφεία της εταιρείας κατά τη διάρκεια τις οποίας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τη διοίκηση της ΕΡΕΤΒΟ, με εκπροσώπους όλων των εργαζομένων και το Συνδικάτο μας, όπου τέθηκε για ακόμη μια φορά η απόφασή μας να συνεχίσουμε τον αγώνα με επαναλαμβανόμενες απεργίες έως ότου έχουμε στα χέρια μας μια ουσιαστική πρόταση για υπογραφή σύμβασης στο έργο.

Απ’ την πλευρά της εργοδοσίας ζητήθηκε χρόνος για να απαντήσει, όμως έχει ήδη περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από τη στιγμή που καταθέσαμε την πρόταση που αποφασίστηκε από τη Γενική Συνέλευση των εργαζομένων.

Στη Γενική Συνέλευση που έγινε έξω απ’ τα γραφεία της εταιρείας ψηφίστηκε ομόφωνα να προχωρήσουμε σε νέα 24ωρη απεργία αύριο, Παρασκευή 15 Ιούλη και σε νέες κινητοποιήσεις.

Συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε μαχητικά, με πίστη στο δίκιο μας, μέχρι να βγούμε νικητές.