ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΣΤΙΣ 30 ΜΑΗ – ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ & ΛΗΔΡΑ (ΦΩΤΟ)

markopoulo-2

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι στάσεις εργασίας που προκήρυξε το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας για σήμερα Τετάρτη 23 Μάη στο εργοτάξιο του στούντιο «Καραγιάννης» στο Μαρκόπουλο και στο εργοτάξιο ανακαίνισης του ξενοδοχείου ΛΗΔΡΑ.

Στις Γενικές Συνελεύσεις που έγιναν συμμετείχαν καθολικά οι εργαζόμενοι και ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις του κλάδου, γύρω από το ζήτημα υπογραφής της κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, καθώς και για την απεργία στις 30 Μάη. Επιπλέον, στο εργοτάξιο του ΛΗΔΡΑ οι εργαζόμενοι, εκτός από τη συμμετοχή στην απεργία, πήραν επίσης απόφαση και για κλιμάκωση του αγώνα για υπογραφή εργοταξιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας το επόμενο διάστημα.

Ακόμα, πραγματοποιήθηκαν εξορμήσεις σε μια σειρά εργοτάξια του κέντρου της Αθήνας.

Συνεχίζουμε την προετοιμασία της απεργίας με πιο εντατικούς ρυθμούς και με επόμενο σταθμό την παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Εργασίας την Πέμπτη 24 Μάη 2018 στις 12.30 για το ζήτημα εφαρμογής των Εργοταξιακών Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.

Δίνουμε μαζικά και μαχητικά το παρών στην απεργιακή συγκέντρωση στις 30 Μάη στην Ομόνοια στις 10.30 με προσυγκέντρωση 10 π.μ. στην Πλ. Κάνιγγος.