ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΤΟΥ ΡΕΜΑΤΟΣ ΠΙΚΡΟΔΑΦΝΗΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΕ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΜΑΗ

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ-ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ-ΑΘΗΝΑΣ

Σε συνέχεια των προηγούμενων ενεργειών μας για την ακύρωση της τρομοκρατικής απόλυσης του συναδέλφου Κώστα Λάππα και λόγω προβλημάτων των συναδέλφων οικοδόμων που διαπιστώσαμε ύστερα από περιοδεία στο έργο του ρέματος Πικροδάφνης στην Ηλιούπολη, όπως πληρωμή με την ώρα και μη επικόλληση όλων των ενσήμων σε εργαζόμενους του υπεργολάβου Βίγλα Ανδρέα, το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας μαζί με τους εργαζόμενους προχωράμε σε στάση εργασίας την Πέμπτη 04/05/2017, από τις 11 π.μ. έως το τέλος της βάρδιας.

Δεν πρόκειται να σταματήσουμε μέχρι να δικαιωθούμε. Διεκδικούμε να παρθεί πίσω η απόλυση του συναδέλφου Κ. Λάππα, εργαζόμενο στην εταιρεία Κ. Σ. ΑΤΕ, να πάψει το άθλιο καθεστώς πληρωμής με την ώρα σε εργαζόμενους υπεργολάβου του έργου και να επικολλούνται όλα τα ένσημα των εργαζομένων.

Ιδιαίτερες ευθύνες έχει και η εργοδοσία του ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, γιατί προκειμένου να διατηρεί «σιγήν ιχθύος» στα εργοτάξια, όχι μόνο ανέχεται αλλά και αξιοποιεί τέτοια φαινόμενα και τους συγκεκριμένους υπεργολάβους για να συνεχίζει να κερδίζει απρόσκοπτα.