ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΟΚΤΩΒΡΗ

3 οκτώβρη γσ αστέρας βουλιαγμένης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με την καθολική συμμετοχή των εργαζομένων πραγματοποιήθηκε η στάση εργασίας στο εργοτάξιο του Αστέρα Βουλιαγμένης, την Παρασκευή 6/10.

Σε συνάντηση που είχε το Συνδικάτο μας με κάποιους από τους εργοδότες, οι τελευταίοι έδειξαν, για μια ακόμα φορά, το αδιάλλακτο πρόσωπό τους απέναντι στο ζωτικής σημασίας αίτημα των αυξήσεων σε μισθούς και μεροκάματα. Επιπρόσθετα, οι εργοδότες επικαλούνται το νομοθετικό πλαίσιο που υπάρχει, έτσι ώστε να έχουν τσακισμένους μισθούς και μεροκάματα, ανύπαρκτες ΣΣΕ για τους εργαζόμενους, κάνοντας καθαρό για ποιων τα συμφέροντα λειτουργεί η κυβέρνηση και κάτω από ποιων τις εντολές.

Παίρνοντας υπόψη την προκλητική στάση και αυτών που προσήλθαν και αυτών που δεν προσήλθαν στη συνάντηση, και με τη σύμφωνη γνώμη των εργαζομένων στη νέα Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του εργοταξίου, προχωράμε σε νέα στάση εργασίας στο εργοτάξιο του Αστέρα Βουλιαγμένης, την Τετάρτη 11 Οκτώβρη 2017, από τη 1 μ.μ. έως τη λήξη της βάρδιας και προετοιμαζόμαστε για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, διεκδικώντας την υπογραφή εργοταξιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας με αυξήσεις σε μισθούς και μεροκάματα.