ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ DIGEA ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ «902»

902

Οι ιδιοκτήτες της DIGEA, κατασκευαστές, βιομήχανοι, εφοπλιστές και λοιπά παράσιτα της κοινωνίας έκαναν φανερό ποιος πραγματικά έχει την εξουσία στα χέρια του και πως, όταν το υπηρετικό τους προσωπικό, κυβέρνηση, αστικά κόμματα και άλλοι δεν είναι τόσο αποτελεσματικοί όσο θέλουν, αναλαμβάνουν αυτοί άμεση δράση. Έτσι έκαναν και με την τηλεόραση του «902». Έδρασαν άμεσα ώστε να κοπεί κάθε προσπάθεια να φτάσει η φωνή των απεργών στην εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα.

Οι αστοί ξέρουν καλά ότι η τηλεόραση του «902» δεν είναι ένα τυχαίο κανάλι. Είναι το μοναδικό κανάλι, αποκούμπι των  εργατών, που προβάλλει τους αγώνες τους, τα αιτήματά τους, βοηθάει στη διαφώτιση και την αφύπνιση της συνείδησης του εργαζόμενου λαού. Είναι στρατευμένο κανάλι που υπηρετεί την εργατική τάξη και τους συμμάχους της, την ώρα που κάθε ενέργεια που στρέφεται απέναντι στην αστική τάξη όχι απλώς αποκρύβεται από όλα τα υπόλοιπα κανάλια, αλλά και όταν προβάλλεται, προβάλλεται στρεβλά.

Η ενέργεια αυτή έρχεται να φανερώσει ότι η επίθεση που έχει εξαπολυθεί θα δυναμώσει το επόμενο διάστημα, θα είναι πιο σκληρή και πιο σφοδρή απέναντι σε ότι έχει απομείνει.

Καλούμε τους οικοδόμους αλλά και συνολικότερα την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα να βγάλουν συμπεράσματα. Να δυναμώσουν την πάλη για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής συμμετέχοντας μαζικά, μαχητικά στη ζωή και τη δράση του συνδικάτου και των σωματείων γενικότερα, για να ανοίξει ένας άλλος δρόμος ανάπτυξης που στόχο θα έχει τις ανάγκες των εργατών και όχι τα κέρδη των αφεντικών.

Ετικέτες:  , , ,