ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ

DIADILOSI

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας καταγγέλλει την προσπάθεια απαγόρευσης των διαδηλώσεων.

Ξεκαθαρίζουμε στον υπουργό-μπράβο των αστών ότι οι εργάτες δεν διαδηλώνουν από βίτσιο, αλλά γιατί η πολιτική της κυβέρνησης οδηγεί χιλιάδες εργατοϋπάλληλους και λαϊκά στρώματα στη φτώχεια και την εξαθλίωση.

 

 

Διαδηλώνουμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε γιατί αυτός είναι ο μόνος δρόμος για να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας και τις οικογένειές μας απέναντι στη λυσσαλέα επίθεση που έχει κηρύξει ενάντιά μας το μεγάλο κεφάλαιο και οι κυβερνήσεις του.

 

Τα μαγαζιά δεν τα κλείνουν οι διαδηλώσεις, αλλά αυτή η βάρβαρη πολιτική, που εξανεμίζει το πενιχρό μεροκάματο, όταν υπάρχει, μέχρι να το πας σπίτι από τους φόρους και τα χαράτσια.

 

Αν θέλει να περιορίσει κάτι, αυτό είναι η ασυδοσία των μονοπωλίων που ξεζουμίζουν τους εργάτες για να γεμίζουν τα σεντούκια τους. Εμείς γνωρίζουμε, πως δεν μπορεί γιατί αυτούς υπηρετεί.

 

Καλούμε την εργατική τάξη, τα φτωχά λαϊκά στρώματα και με αυτή την αφορμή να δυναμώσουν την πάλη τους συμμετέχοντας μαζικά στη ζωή και τη δράση των συνδικάτων για να εμποδίσουμε και να ανατρέψουμε την βαρβαρότητα του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος.

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                          Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Σ. ΛΙΤΣΑΣ                                                                                     Γ. ΘΕΟΔΩΡΟΥ