Κανένα ελαφρυντικό για τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ-ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ-ΑΘΗΝΑΣ

Αύριο συνεχίζεται η διαδικασία στο Εφετείο Αθηνών για τον καταλογισμό των ποινών στους Νεοναζί δολοφόνους της Χρυσής Αυγής.

Το ότι είναι ρουφιάνοι των αφεντικών και μαχαιροβγάλτες εγκληματίες το είδαμε με τα μάτια μας όλα αυτά τα χρόνια μέσα στους χώρους δουλειάς και τις γειτονιές και επιβεβαιώθηκε από τα εκατοντάδες στοιχεία τα οποία κατατέθηκαν στο δικαστήριο.

Για εμάς τους εργάτες, τη κάθε λαϊκή οικογένεια και τη νεολαία, δεν υπάρχει κανένα ελαφρυντικό για τον φασισμό –ναζισμό. Ξέρουμε πως η καταδίκη της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης, δεν τελειώνει τον αγώνα εναντίον του, μέσα στους χώρους δουλειάς, στα Πανεπιστήμια, στις γειτονίες.

Σε αυτή την κατεύθυνση χωρίς κανένας εφησυχασμό κλιμακώνουμε την πάλη μας απέναντι σε αυτούς και το σύστημα που τους γεννά.

Δεν ανεχόμαστε αύριο στο Εφετείο να παρουσιαστεί ο αρχιμπράβος, αρχιναζί, αρχιδολοφονος, ο Γιάννης Λαγός, με όλο το φασιστο-συνάφι του.

Αποτελεί πρόκληση να παρουσιάζει τον εαυτό του ως θύμα, την ώρα που είναι ο υπεύθυνος για τον ξυλοδαρμό των Αιγύπτιων αλιεργατών, την επίθεση στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, και τη δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού  Παύλου Φύσσα.

Στον κλάδο μας χρυσαυγίτες και φασίστες, κάθε είδους καθάρματα, όπου και όταν τόλμησαν να σηκώσουν κεφάλι πήραν την απάντηση που τους άξιζε από το ταξικό εργατικό κίνημα.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους του κλάδου να δώσουν μαχητικό παρών αύριο Δευτέρα 12 Οκτώβρη στις 9:30 στο Εφετείο.