Οι προσυγκεντρώσεις για το συλλαλητήριο στις 26 Φλεβάρη

sygkentrosi-28-3-gsee

Οι προσυγκεντρώσεις εργατικών κέντρων, ομοσπονδιών, συνδικάτων, συλλόγων και μαζικών φορέων για το συλλαλητήριο στις 26 Φλεβάρη στο Σύνταγμα θα είναι στις 11 πμ στα εξής σημεία:

ΟΜΟΝΟΙΑ: Ομοσπονδίες και Σωματεία των κλάδων της Βιομηχανίας, Ναυτεργατικά σωματεία, λιμενεργάτες Cosco, λιμενεργάτες Πειραιά, σωματεία αστικών συγκοινωνιών, Εργατικά Κέντρα. Μαζικοί φορείς του Πειραιά, των Μεσογείων – Λαυρεωτικής και της Βορειοδυτικής Αττικής.

ΚΑΝΙΓΓΟΣ: Σωματεία των Κατασκευών, του Επισιτισμού – Τουρισμού, των Τηλεπικοινωνιών – Πληροφορικής, του Χρηματοπιστωτικού, του Εμπορίου, των Υπηρεσιών, των Δικηγόρων και των ΜΜΕ. Μαζικοί φορείς των Δυτικών, και Νοτιοδυτικών συνοικιών.

ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ: Ομοσπονδίες και Σωματεία Δημόσιας και Ιδιωτικής Υγείας – Πρόνοιας, Σωματεία Εκπαιδευτικών, Σωματεία Καλλιτεχνών, Φοιτητικοί Σύλλογοι, Συντονιστικό Αγώνα Μαθητών, Σωματεία Εργαζομένων στα Πανεπιστήμια και τα Ερευνητικά Κέντρα, Σωματεία των Δήμων, της Περιφέρειας και των Υπουργείων.

ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ: Ομοσπονδίες, Σωματεία και Ενώσεις Αυτοαπασχολούμενων. Μαζικοί φορείς των Βορείων και των Βορειοδυτικών συνοικιών της Αθήνας.

ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ: Ομοσπονδίες και Σωματεία Συνταξιούχων. Μαζικοί φορείς του Δήμου της Αθήνας.

ΣΤΗΛΕΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΔΙΟΣ: Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας, Σύλλογοι και Ομάδες γυναικών. Μαζικοί φορείς των Νοτίων και Ανατολικών συνοικιών.