Organizim festiv i Krishtlindjeve për fëmijët Të Djelën 10 Dhjetor 11:00 paradite Në Sindikatën e punëtorëve të ndërtimit të Athinës

logo-site-paidiko-%ce%b1%ce%bb%ce%b2

Administrata e Sindikatës sonë organizon festën e Krishtlindjeve te Djelën 10 Dhjetor në 11 paradite në sallën e Sindikatës, Veranzeru 1, Platia Kaniggos, në katin e dytë. Vellezër tanë të sektorit të ndërtimit ju ftojmë të merrni pjesë bashkë me fëmijët tuaj në festën tonë, që të gëzojnë dhe të argëtohen me lojra dhe veprimtari të ndryshme. Sipas mundësive që ka çdo punonjës i këtij sektori, çdo prind të ofroj më të mirën për fëmijët e tij, Sindikata jonë e ndjen të domosdoshme nevojën të kontribuojë aq sa mundet në argëtimin e tyre. Paralelisht me qëndresën që duhet të kultivojë tek anëtarët e saj. Ju presim!!